• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BUŠILICA ZA RUPE

julij cezar

Član
Tu od
28 Tra 2024
Poruka
53
Ako je spirala gušča, onda može smetat kamen, ako ga je puno v zemlji
Ja sam busio rupe sa rucnim, onim kojega držiš u rukama i kada je dosao do kamena je ustavilo stroj. Kamen se je ukocio u spiralu. Ako je bila mokra zemlja je bilo lakše, ako je bila suha, ni se dalo izbusiti ni jedne rupe da ne slomiš ruke, kad stroj blokira.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,109
Onda naliješ vode v rupu i dok izbušiš dvije tri slijedeće, odmoči se u prvoj pa može dalje na taj način...

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
914
Koliko su duga ta svrdla? Meni treba za 1 rupu vodoravnu probusiti pa si mislim jel bi se moglo sjedne pa s druge strane. I koji je najuzi fi svrdla?

Najnoviji postovi

Na vrh