pratim ja to odavno , iako sam trenutno tamo baniran , možda i više nisam jer se odavna nisam tamo pokušao logirati
nije ni ramzay sveta krava centralnog grijanja , jer se uvijek može bolje.
Ako se čovjek ili majstor u svojoj karijeri ne okrene i vidi koja je sranja sve napravio znači da nije ništa napredovao , i ja se plašim takvih ljudi i majstora , spomenuo sam to jućer na nekoj drugo temi
Tvoj savjet na temu ove kotlovnice i pračenja teme na linku kojeg si dao je ovo:
Prema ovome sve je u redu, osim drva!
@mario1511 zapravo mi se nakon jučerašnjeg "iskustva" ovdje na forumu i neda više pisati. Svejedno bi bio zadovoljan da ti pomognem. Prvo ti kao trenutni ložač ne očekuj da se radni taktovi zagrijavanja budu događali trenutačno, ne ide to tako. U svim sistemima grijanje se kratkotrajno...
poljoprivredni-forum.com
da bi ova kotlovnica radila po načelima do kojih je svijet grijanja došao do ovog časa i samim tim uštede energenta tu treba ububati 10-15 k eura možda i više.
e sad zamisli situaciju kad bi mario pozvao tog ramzaya ili heatmastera u svoju kotlovnicu i ovaj mu kaže sve kaj nevalja , pripremi 20ooo eura pa da vidimo do kud budemo stigli ili mu kaže za početak ugradi anikondenzacijski ventil koji s ugradnjom bude cca stoti dio pune cifre .Uzevši u obzir da se do sad grijalo kako tako na taj setup cca 15 godina ako dobro pamtim .
Na kaj bi mario pristao , ili ti u takvoj situaciji ?
hvala bogu parama mogu uređivati koliko treba
Najveću je glupost provalio dok je naveo da je lakše zgrijati pufer (od 1000 ili više litara) , nego kuću. To je elementarno nedovoljno znanje i može se sad slikati do smrti.
nisi se potrudio da ga odslušaš s pažnjom , on nije spominju volumen pufera ..ima još ali je nebitno .
samo da ljudi koji ga slušaju ili čitaju ovo vide tko govori poluistine i neznanje .