Kod mene nude do 25 % vlage 1.95Agrocereal 1.90 kn/kg sa 25% vlage
Iskreno i ta jedna subota mi puno znači jer barem mogu računati kad će bit berba. Ovako moljikanje i sve ostalo volje nemam. Isto ako bi kupovao kupio bi 40, al susjed ima 3500 eko koji stoji i ne želi prodat al možda se smiluje.I ja sam u potrazi za beračem.... ovdje moj dio hrvatskog zagorja okolica huma na sutli je totalno bez berača... ljudi unajmljuju Slovence kojima nije problem dojti kod nas prek granice, a kod nas je sve problem... Ali Slovenci imaju samo kombajne, opakog kapaciteta a ja nemam kam sa krunjenim friškim zrnom...
Razmišljam svaku godinu da kupim berač ali za jednu subotu na godinu? Evo neki KK 30 potpuno remontirani se prodaje u Radoboju, ja mislim da bi zadovoljil za vreću i pol posijane kuruze.... normalno da je apetit EOL 40 ili barem 40 , ali mi se ne isplati iskreno....
E da, ima i jedan čovjek Bourgoina 3 reda, ali taj računa tak kaj mi nije vrijedna ni ta koruza i njivu bi trebal prodati da podmirim dugove,... koliko sam skužil kupil je krš, svako malo kvar pa je skupo, radije mu doma stoji ak kožu ne može oderati..
Prodaš zemlju,kupiš berač 😂...ja sam isto malo gledal te berače...od 3000€ na dalje...malo mi je puno ali ako nebude izbora moral budem uzeti...