Lijep pozdrav svima!
Zanima me trenutna cijena odojaka. 20-25 kg ( na bazi 100 komada tjedno) i do 130 kg svinje ( 30 kom tjedno).
Ukoliko je netko iz Slavonije i da moze ponuditi nešto iz gore navedenog molio bih da mi se javi na mail buri-@hotmail.com.
Plaćanje odmah nakon vaganja.
Lijep pozdrav!
pozz.ta količina odojaka se dogovara unaprijed , a ne trebam 100 odojaka tjedno.to vam nitko ne može ponudit u ljepoj našoj.ja imam trenutno 50 krmača i možmo se dogovarat za ubuduče.ako vas zanima nazovite me na broj 091 571 5177,samo šta se ja nalazim u Podravini.
Jeli tko prodavao ovih dana odojke ? Čuo sam da je cijena dosta pala, a u Popovači da se nisu baš ni tražili ako je istina
neki dan bio veterinar i kaže da se u popovači na zadnjem sajmu prodavali jedva po 14Neznam očem vi pišete,prasadi i nema.Cina je 18-20 kn.Odaklen samo vadite iste, na njuškalo su 20 kn oni do 25 kg.
Neznam očem vi pišete,prasadi i nema.Cina je 18-20 kn.Odaklen samo vadite iste, na njuškalo su 20 kn oni do 25 kg.
Jeli tko prodavao skoro tovljenike ? Imam nešto za prodati a neznam kakve su sad cijene
Jeli tko prodavao skoro tovljenike ? Imam nešto za prodati a neznam kakve su sad cijene
Mene ko slavonca je uvijek mučilo što su to odojci, kolike su to velike svinje, zamišljam ih ko prasce od odbića do 20ak kg. Danas sam prodao dvije "kirvajske pečenke" kako to mi zovemo po 40ak kg po 15 kn/kg, ne znam možda su i to "odojci"kako se sad kreće cijena odojaka?
za koliko bi bile sad? moze i na pmKoliko plačaš? Imam ja nešto takovih, možda bi bilo i koja kila više, planiram ih držati još nekih cca mjesec dana pa onda prodaja, no ako je sad dobra cijena sve se možemo dogovoriti.
za koliko bi bile sad? moze i na pm