Pa nemam priključke zato i pitam imam zemlju svoju.Pa pokosi, posuši ,izbaliraj sam sa svojim strojevima,uračunaj amortizaciju i svoj rad ,pa budeš došao do cijene bale. Na to metneš zaradu i dobiš cijenu bale.
I koliko rali se može posijati za taj jedan sat?uslužno sijanje kukuruze, dvorednom muzejskom oltovom sijačicom, 30 eura sat...
Skup si da skuplji ne možes biti.U komadu ili više njih, kako bilo da bilo mislim da ispod 1,80 europljana nemože biti.
Ja nisam skup,jer ja i ne radim više usluge, zaboli me za tuđe probleme,samo komentiram,a ovi koji rade tu kod mene cijene su takve uzmi ili ostavi. Da si mi blizu nebih palio traktor za taj novac,nego bih pozvao tebe još bi bila klopa i pijača.Skup si da skuplji ne možes biti.
Ja bi tih 500 bala u jednom komadu covjeku pokosil, osusil i izbaliral za 400 e.
zavisi jel se voziš u prvoj ili drugoj...zavisi kak je dugačka ledina, zavisi kak je gazda pripremio, zavisi o puno toga...otprilike tri vure za ral....I koliko rali se može posijati za taj jedan sat?
To mi se čini nekako puno vremena za posijat ral zemlje🤔otprilike tri vure za ral.
Kod nas 50 € po rali trazePlatija jučer 40€ sijanje 7000m² kukuruza
Ja sam platio oranje i frezanje taman tako 100m2... - 50€. Dao mu 60€ jer nisam imao 50€ za dati.Upravo sam platio 20e za frezanje ovog komadića...