• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

• Temu pokrenuo Simon1980
  • Datum prvog posta

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
58
Pozdrav ljudi
Ima neka dobra dusa da pogleda oglas i kaze sta misli o traktoru?

Gledali smo ga, dobro se cini
Motor lijepo radi, ne puse na iberlauf, ne dimi crno, lijepo se salta, ima lufta na rukama hidraulike, ehr nesto steka, struja nije bas uredna ne radi stop, slini ulje na semeringu kod pogona i gume treba prve nove

Sta kazete?

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
466
Te gume idu jos koju godinu ako ne radis puno, na tim traktoru je vazno kako mjenja reverzer naprijed natrag da ne trza traktor!
Moj dimi na iberlauf vec 5 godina🤣 glavno da nema bijeli dim, a jedino to da slini, gdje tocno?
Iskreno ja trazim ares vec neko vrijeme jer da ne selim stalno uske i siroke gume na svome nego da bi si ostavil stalno uske na jednome ali ne zelim platiit vise od koliko sam zi zacrtal da vrijedi takav traktor a to je oko 16000

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
58
Hvala na odgovoru
Reverzer dobro radi, samo ehr ima neke musice da ne radi od prve
Onda nemam brige? Johni deere je unutra tako da valjda ima jos snage u njemu

Aresi se i meni svidaju ali su previsoki za moju garazu, a sto se tice cijena, nažalost 16.000e ne vrijedi ko nekad
Kad vidim da Univerzale prodaju po 13 padne mi mrak na oci

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
466
Kaj je problem sa ehr? Toccno opisi
Jer mozda ni nije problem 🙂😁

Mi smo naseg aresa prije dosta godina kupili za 13 330 eura ili 100 000 kn

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
58
Kaj je problem sa ehr? Toccno opisi
Jer mozda ni nije problem 🙂😁
Upalimo traktor, kod ehr kotacica svijetluca lampica crveno i knjiga nacrtana
I ne zeli dizat ni spustat hidrauliku
I onda glavni kotacic malo okrenem lijevo desno par puta i onda proradi i uredno mozes dizat,spustat, namjestat
Ali kod svakog paljenja isti problem

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
466
To je ne problem
I to nije knjiga nego lokot
Uglavnom hidraulika se nakon svakog gasenja zakljuca, treba ju otkljucati, pomicanjem gumbica za dizanje i sustanje i stavljanje u neutral
Pa kaj vam nije vlasnik objasnio o cemu se radi? I kak rukovati traktorom?

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
58
To je ne problem
I to nije knjiga nego lokot
Uglavnom hidraulika se nakon svakog gasenja zakljuca, treba ju otkljucati, pomicanjem gumbica za dizanje i sustanje i stavljanje u neutral
Pa kaj vam nije vlasnik objasnio o cemu se radi? I kak rukovati traktorom

Nije objasnio, ni on sam nije znal zakaj, a traktor kod njega vec 5 godina
Probali budemo spustiti na 17, meni se dopada traktor

Najnoviji postovi

Na vrh