• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dani

D

Dani

Guest
Pozdrav svima!
Pratim forum već dulje vrijeme, pa ajde da se i registriram...
Ime mi je Danijel i iz Koprivnice sam. Do nedavno sam obrađivao 10ak ha zemlje (selo Kutnjak blizu Koprivnice), no ove sam je godine dao u najam. Posjedujem traktor Zetor 5011 iz '84. (2900rh) koji mi sad uglavnom služi za izvlačenje drva iz šume i poneki prijevoz. Dobio sam ga kao nasljeđe od pokojnog djeda tako da, bez obzira na godine i "opremu", za mene ima sentimentalnu vrijednost. Kroz godinu-dvije namjeravam mu vratiti stari sjaj, upravo kao novom.

Trenutno sam u procesu prodaje prikolice, Kikinda 3,5t, dvije osovine - dobio sam kaparu... a volio bih kupiti neku jednoosovinku, 3-4t s kiperom - zbog lakšeg ulaska u vlastito dvorište.

Eto, toliko ukratko. Nadam se ugodnom druženju. :)
 
J

John Deere 3650

Guest
ee
dobrodošao......jel to blizu sela đelekovec.......??????? :D
 
D

Dani

Guest
John Deere 3650 kaže:
ee
dobrodošao......jel to blizu sela đelekovec.......??????? :D

Je, udaljenost je cca 10 km.
 

markach

Iskusan lik
Premium
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,867
dobrodošel zemljače ne kužim ono "dao zemlju u najam" pa radi to nije puno dok je tvoja
 

Najnoviji postovi

Na vrh