opet se ja javlja na sve komentare,o odlasku nekoga člana ovog foruma.
nažalost kako veli muhanicar u zadnje vrijeme se gubi jako dosta starih članova sa velikom brojem postava koji imaju znanja i spremni su uvijek na pomoči i da to znanje podijele sa ostalima.
Nažalost u nazad 4-5 mjeseci koliko me nije bilo na forumu,
forum je otišel u silaznu putanju, na što sam se jako razočara kad sam se vratio i vide ke se dešava na forumu. Teme pogotovo koje sam redovito pratio i uređivao su bile u totalnoj komi, kao i općenito cijeli forumu. Ja ne budem nikoga prozivao ko je i koliko u izvjesno vrijem radio i što. Samo mi je želja da se forum dovede u neki red. Nažalost sam ne mogu sve napraviti, a ni nema sve ovlasti ima i viših od moderatora, te se je odlučilo da se traže novi moderatori i to je nastao još veći krah jer primljeni su novi i neki su počeli to raditi pre ambiciozno, brisati sve po redu bez uređivanja, tako se bi forum uredio u par dan, ali izgubilo bi se jako puno članova što se i počelo dešavati nažalost.Čas izuzecima, to moram odmah napomenuti! Svim sam rekao da se jave ako im nešto nije jasno ili nisu sigurni, a ne da napadnu ko muha na g... nažalost ko je kriv za neke poteze ne mogu reći jer nema uvida u logove forum, što je na starom serveru bila mogućnost. Još jedanput ih sve pozivam ko nije siguran u neke postupke da se jave!!
Te pozivam kako tebe daniels, tako VTZ i puknutoga da se vratite na forum i objasnite gdje je nastao problem, ne morate javno, napišite pp pa da riješim nesuglasice u najkraćem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo i radost ostalih članova koji vas cijene kako ljude i članove ovog foruma, mogao bi čak reći zajednice
Toliko od mene