GROF, BARERISTA, Jozef,stefanmkd,zagorec, mtd001, jeffy, muhanicar, joekiki, firemanpeter, hvala vam svima za cestitke za mog rođendan:blackeye
I kod tebe neka je....a zemlja,ko i kod nas,,,pogotovo,kad je ne okreneš na vrijeme.......:shock::shock:
Ova zemlja gde mi je vocnjak i kupus je upravo takva, ak je ne izorem na vrijeme
, upravo tako je bio prosla godina, zbog velike kise jesenas je ostala neorana, pa zato je u prolece bio veselo dok sam frezao grudve.
Onamo gde su mi plastenice lakse se obraduje zemlja i pored to sto ima i kamenja.
Zlatno pravilo: I najgore jesensko oranje je bolje od najbolje oranje u prolet...
tebi bi trebao i jedan malo jači kultivator tipa specijala.....budeš ovega brzo razderao...
potpuno si u pravo, kad upalim hladan motor oko jedna minuta izbacuje bijeli dim, kad naglo dodam gas izbacuje crni dim
, to se desava od ovo prolece, ali uvjek kad se radi gas je do kraja, a i nebrinem jer novi motor je 130 eura, pa dok ide ide, ja iskreno najvise volim Hondu, kad bude bolja vremena zelim da si uzmem jednu MIO 350, nabacim samo drugi novi motor(kineza) 4 brzine napred, 2 rikverc, kao pripomoc za Floru, ili 6XX,:scratch, videcemo ako bog da.
fala TI za slikice, slikice
Bice, bice slike uskoro:finga:
Pozdrav
artyman: