• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz D24, 612, neće normalno paliti

• Temu pokrenuo CottonEyeJoe
  • Datum prvog posta

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
probaj stavit ac pumpu u sustav pa ručno napumpaj i onda pali hladnog

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Sve je moguće.Meni neki dan tip dovezao na popravak motor od kosilice(benzinac).Tip je od mene daleko oko 30km.Kvar je bio taj da je usuo naftu u rezervoar.

to za naftu sam samo naveo kao primjer
od samog pocetka je petljanija, poneka karika zamijenjena, cilindri ostali kakvi jesu, grijaci neispravni, gorivo baca kako mu prahne, cilindri.....ako sam ga razumio 0,5mm razlika u precniku, spomenuo je i ventile.......:confused:

Logično gledajući na stvar je tako ali neslažem se.Problem je kad otpustiš dizne a bosh-pumpa lošija tad dolazi do kontra pritiska kompresije na bosh-pumpu.Mislim da me razumiješ jer nisam neki str4učnjak za teoretsko objašnjavanje.

dobro, nisam ni mislio ici u neku krajnost, zbog povrata pritiska i zbog atomizacije goriva

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
U suštini on još nije ni počeo da popravlja taj motor.Sve ovo što je zamjenjeno je bacanje para u vodu.

Najnoviji postovi

Na vrh