• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

deutz fahr HTS

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,195
SteveO kaže:
Pa nemam pojma, vidim da si napomenio da to treba ako oces brzo picit kroz kukuruze a ja se naostrio :)))


Pozz
Ja sam napisao da treba prebaciti remen na sporiju vrtnju za kukuruz, taj posao prebacivanja remena ti traje cca 2 min.

Znaci ne treba, stigo mi je stroj, ima TS i sve ostalo pa zato gledam da mi je nac preklopni 5-redni za njega sa adaptacijom...jel ovi Cazma imaju remenje i sve ostalo ili samo odredjeni program ? Ako mos samo napisat sta sve drze od dijelova i kakve su cijene a ovo ak ne znas nazvat cu pa pitat.
Imaju dosta dijelova za DF, i najpovoljniji su s cijenama.
Jel znas mozda jel mogu poslat HPom ili se bas mora kod njih otic ?
A to neznam, moraš ih nazvati.
 

SteveO

Član
Tu od
16 Velj 2007
Poruka
244
Aha, ma znam za to, bio je na kukuruzu pa smo prebacili na zito, znaci samo to, super. Ratarko je reko da ne smije ici preko 8 km/h jer onda ima loma, sorry, zamjenio sam vas.

Nazvat cu ove pa vidit sta imaju i posto.

Tnx
 
M

mladen

Guest
stevo neznam odakle si al evo ti dva broja
klarus (zupanja) 032 833 143
slak vinkovci 032 332 741
 

SteveO

Član
Tu od
16 Velj 2007
Poruka
244
Klarus nema skoro nista, prije je imo al izgleda da ce propast. Hvala za ovaj drugi.

@DF&Torpedo: ovi u Divingu kazu da nemaju skoro nista dijelova, kao imaju samo traktorske i nesta malo za kombajne, nozeve, duple prste i te gluposti a kad sam spomenio veliki remen za pogon vrsalice 4HB zena se izbezumila i kao moze se mozda narucit itd...moze dalje preporuke :)

Pozz
 
P

pedja

Guest
IMAM DF3610 91GOD IMA HTS ,NISMO SA NJIM DO SADA RADILI KUKURUZ JER IMAM JOS DVA DF 2680 I 3570 KOJI IDU U KUKURUZ ALI BI DA PROBAM I SA 3610.KUPIO SA PETOREDNI ADAPTER ,KORPU I BLINDE ZA BUBANJ PA ME INTERESUJE DA LI TREBA JOS STO I KAKO SE STELUJE HTS POSTO CUJEM DA KAO PRAVI VELIKI LOM
 

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Sezona kukuruza skoro gotova i mogu samo reci da HTS ne lomi ništa zrno..
Prezadovoljan a bilo me strah loma zbog priča da ne valjaju...

S7 edge koristeći Tapatalk
 

kiki MF

Novi član
Tu od
8 Velj 2020
Poruka
1
Dobar dan zanima me jel itko imao problem sa zadnjim pogonom na kombajnu Deutz fahr 5090HTS , znaci dogada mi se da malo radi malo ne, pa ako neko zna u cemu je rijec molim ga da napise je sve smo vec probali! Hvala unaprijed!
 
Na vrh