• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

deutz fahr M 35 80

Zetorko

Član
Tu od
21 Velj 2016
Poruka
83
Pozdrav. Jel ima ko da prodaje dobrog 3580 ili starlinera 4045? Obavezno hidromat, klima i sjecka.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
136
Obišao sam uzduž i poprijeko zadnjih cca godinu i pol Hrvatsku, posebno od 01.01. ove godine i po meni nema dobrog..to što se prodaje i na oglasima je više manje sve ubijeno kod nas
Planirali smo 3480, pa počeli gledat i obilazit 3580 pa 3610, pa starlinera i powerlinere, pa došli do toplinera i ovih novijih serija (npr 6040). Odustali, otišli van i našli u top stanju...
Moja preporuka, odi van i pronađi si nekog u urednom stanju, daleko bolje ćeš proći za iste pare i čak i jeftinije. Francusku i Istočnu Njemačku izbjegavaj.
U Hr dođeš kod čovjeka, izgleda u solidnom stanju izvana, kaže dugogodišnji vlasnik, pitaš ga jel mu se kad zagušili slamotresi, veli nikad a ono na repu zjapi izrezan lim 100x80cm 😂 i po boji tog dijela gdje je prefarbao vidiš da nije stariji defekt od 2g....
Sretno u pronalasku, i nadam se da ćeš imati više sreće sa transportom nego mi 😂
Ugl Dunavtrans izbjegavaj u širokom luku!!

Zetorko

Član
Tu od
21 Velj 2016
Poruka
83
Sve mi je to jasno. Zato i pisem tu mozda ima koji sto ga nema u oglasu. Jer ove sto su u oglasu sam manje vise sve pogledao. Stanje od vecine je blaga katastrofa. Vrhunac je bio 4045 starliner. Kao kombajn bez ulaganja. Kad ga pogledas imas sta za vidjet. Nema gdje nije povaren, pusta ulje na sve strane, sita razbijena, motor ne pali bez pumpanja goriva, struja u upitnom stanju...

Najnoviji postovi

Na vrh