Znam dvojicu koji imaju 3610 !!!kikic MF kaže:zanima me rezlika između 3580 i 3610. prijatelj mi je rekao da je 3610 puno jeftiniji za održavanje i jeftiniji kombajn dok kupuješ i da je puno manji potrošač od 3580. a i 3580 da dosta troši. mislim mjenjat svog 1302 za 3610 ili 3580 ali nekako mi je 3610 jako zapeo za oko bolje nek 3580
kažem ti da se baš nekužim u to,možda su im to bili tek prvi modeli i nije to bilo tako usavršeno kao sada...vedrankc kaže:Opet jedna priča koja nema veze s vezom, HTS (sa 2 bubnja) su danas svi kombajni, nema više klasičnog, vjerojatno ga danas rade jer se nije pokazao dobar :mrgreen:
aha,ok,tnxvedrankc kaže:Već ima negdje rasprava na forumu o tome, probaj to potražiti jer ne da mi se pisati. Kombajn ne radi dobro zbog nečeg drugog, a ne zbog drugog bubnja. Taj bubanj ima ulogu kao i slamotresi i ne može lomiti zrno, jer do njega zrno uopće ne dolazi.
dino kaže:Znam dvojicu koji imaju 3610 !!!kikic MF kaže:zanima me rezlika između 3580 i 3610. prijatelj mi je rekao da je 3610 puno jeftiniji za održavanje i jeftiniji kombajn dok kupuješ i da je puno manji potrošač od 3580. a i 3580 da dosta troši. mislim mjenjat svog 1302 za 3610 ili 3580 ali nekako mi je 3610 jako zapeo za oko bolje nek 3580
Samo razlika je da (valjda) jedan ima 1 bubanj,a onaj drugi ima 2 bubnja. (neka,nekužim se ja baš u to).
Ovaj sa 1 bubnjom je super(taj i meni kombajnira),a ovaj koji ima 2 bubnja,nije zadovoljan u kuruzima,valjda mu taj drugi bubanj puno mrvi zrno...
Možda se zaštopala slama, ali ako je ispravna signalizacija trebao si to primjetiti na vrijeme. Možda su otišli ležajevi, a nisi skužio na vrijeme (inače to rijetko odlazi), a ako si mjenjao ležajeve nesmiju se odmah stezati vijci koji drže ležaj za slamotres. Treba ih prvo slabo dotegnuti, onda malo pustiti nek se vrti i tek onda stegnuti do kraja.NEWHOLLAND kaže:imam 3580 i vec su mi puknila 3 slamotresa ZASTO?? kombajn je inace u odlicnom stanju
vedrankc kaže:Možda se zaštopala slama, ali ako je ispravna signalizacija trebao si to primjetiti na vrijeme. Možda su otišli ležajevi, a nisi skužio na vrijeme (inače to rijetko odlazi), a ako si mjenjao ležajeve nesmiju se odmah stezati vijci koji drže ležaj za slamotres. Treba ih prvo slabo dotegnuti, onda malo pustiti nek se vrti i tek onda stegnuti do kraja.NEWHOLLAND kaže:imam 3580 i vec su mi puknila 3 slamotresa ZASTO?? kombajn je inace u odlicnom stanju