• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dežurni čestitari , gdje ste ?

B

Bobo

Guest
Markane, zelim ti sve najbolje, i da si kupis vise tog IMT-a kojeg silno prizeljkujes ;) :blackeye

Z

zrine892

Guest
ZJSretan ti rodendan i sve najbolje...puno zdravlja i srece... :mrgreen: :mrgreen:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
ZJ sve najbolje,neka ti se sve želje ostvare, sretan ti rođendan :mrgreen: :partyman: :gitarist:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
Hvala dečki!
Skoro da sam zaboravil na njega, jer mi više ni svijeće ne stanu an tortu.

A želje?
Da mi poklone 100ha zemlje, novoga Fendta (OK može i SAME...jedino IMT-a odbijam :lol: ), da lako prodam proizvode s te zemlje, da mi avansno plate iste ... možda negdje u drugom životu :lol: :lol: :lol:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Sretan ti rodjendan ZJ!
Puno zdravlja sreće i naravno SAME traktora...... :D :D

R

Rajtek

Guest
Pridružujem se čestitarima, te ti od sveg srca želim sve naj, na, naj.....

R

ROKI

Guest
ZJ sretan rođendan i puno zdravlja i sreće ti želim. A ostalo će ti biti kako si sam napraviš. ;)

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
ZJ želim ti da imaš ne 100 neg 200 hektara zemlje, i dva same i fenda u garaži za gradsku špicu, sve najbolje :!:

S

sapat

Guest
bon-anniversaire-18402.gif

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
ZJ, majstore, SRETAN TI ROĐENDAN, naka ti Bog ispuni sve one želje koje si naveo, puno zdravlja i sreće u daljnjem životu!!!

Mom starom je jučer bio rođendan, već 44 - ti.

Nego jesi li ti 1964 ili 65 godište?

Na vrh