Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Uvijek se da raspravljat. Nebitno dali se raspravlja o tome ko je kak propal i ko se kak obogatil... dećica nisu krivi kaj su živi... oni trebaju pomoč
Moglo bi i u poučno, ali može i ovdje. Istinito je.
Medo nije bio samo medo. Medo je bio sendvič u osnovnoj. Medo je bio snjeguljica. Medo je bio 3 pjesme u jukeboxu. Medo je bio kugla sladoleda. Medo je bio paketić sličica i 2 žvake. Medo je bio 2 životinjska carstva i 2 ledena štapića. Medo je bio "krvava kuna". Medo je bio "kralj kasica". Medo je bio partija biljara. Medo je bio piroška i sokić. Medo je bio pivo ispred dućana. Medo je bio tiket u kladionici. Medo je bio 3 partije pikada. Medo je bio dobra investicija za fornete. Ukratko, medo je bio sve.
Medo je na kraju postao 0.66€, a to definitivno nije zaslužio. Nažalost, medo odlazi u zimski san iz kojeg ga, nadam se, će se jednog dana i ponovo probuditi. Mirno spavaj i vrati nam se opet...
Mene više privuklo,,ovi osnivači ove teme,,, ccc... kad su zadnji put pogledali ovaj forum,,, a nekad su bili glavni,,,pa se pitam,, il su mreli,, il su negdje gdje nema interneta,,
Nekad davno 15. Januar,,se slavio kao Dan vozača i onih što vole ključ 13,,,
Nekad je to bila i moja profesija,,više ne,,
Znam da na forumu ima kolega profesionalnih vozača kao kolega Frenki,,i još njih,,samo da im poželim svu sreću za volanom,
A sreču da ne ogule prste onima sa ključem 13?
Rekla bi ona kaj si juče za nju pital, ubit si
Interesantno je da se taj dan zove međunarodni, mada nije baš stogo tak, a počel se slavit 1960 godine.
Točnije 15. januara 1960 jer je na taj dan Josip Broz Tito postal počasni član saveza vozača i automehaničara Jugoslavije.
I struka govori da je največe slavlje u Bosni. Tam se mogu vidjeti kolone kamiona ili autobusa kak trube. Ovde pri nama rijetko.
Aaa,pa to se podrazumjeva,,sam broj 13,,donosi sreću,,,
Bar kod mene je tako,,dvoje djece,,i obadvoje rođeni 13 datuma u mjesecu,,ćerka 13,petak, a sin 13,četvrtak,,
A stara baba je znala svakakvih epiteta meni prikačit,,npr.. konjino,bosančei drugih,,nism joj to nikada uzimo za zlo,,,