• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,977
I tak, novi dan nova zgoda i prigoda za nekaj novo naučiti.

Preklinjan od kolege, ali i stare poštene mušterije, popustil sam i odlučil da mu uskočim još ovaj put.
Kaj je znal napravil je sam, a kaj nije zamolil je mene da mu uskočim.

Između ostalog trebalo je zamjeniti gumice na cijevima kroz koje prolaze štangice podizača i ulje se vrača u motor. Neko je to več radil prije mene bez alata i sjebo je sve cijevi.

Manje bitno mislim si ja, to je bil problem kad sam ja cijev sjebo jer nisam alat imal. Onda cijevi nije nigde bilo za kupiti, čak ni rabljene.
Nakon te škole s prvom cijevi odmah sam išel alat delati...

Kupim nove cjevi, poravnam šeširiče, jer su i njih oštetili, kad ono kuxxxxx.
Šeširič nejde na cijev.
Sad si ja gruntam možda kad sam ga ravnal....uzmem najboljeg nejde ni on.
Šubler u ruke kad ono u tom grmu leži zeko.

I tak se jedan obični poslič od vuru produžil na čitavo posljepodne.
Prvo sam jedva izvadil cjevi zbog oštečenja.
Onda mi na nove cijevi nije šešerič pasal.
Još samo treba da bu mi to sve skup curelo.

Jebiga, bolje za kupiti nema, gazda traktora nije tome kriv, njega samo zanima da jeftino bude.
Gazda dučana još manje, njemu je isto bitno da čim veču maržu ima. Proizvođac je daleko da vičem na njega pa sam najebo opet ja.

Nikog od gore navedenih nije briga za moje vure, moje mentalno zdravlje, moju sposobnost da problem riješim.... i niko me za to ne potiče pa onda najbolje odustati od svega toga.

Ruku na srce.
Kak ja sve ovo gore navedeno trpim več godinama trpel bi i dalje.
Problem je kaj sam se ozljedil.

I KAK DA JA SAD OVOJ SVOJOJ KAVOPIJI (krvopiji) OBJASNIM GDE SAM IZVIĐAČA POVREDIL

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,528
Drži se IMT-a i ključa 13.
Ti moderni z štangicama i gumicama su sami problemi…a sad si se još zameril gazdarici :unsure:
Gda i kak buš to popravil? Reci gda… :ROFLMAO:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,849
Kaj reči? Gda nam najbolji majstori odustaju od posla kaj onda nama koji se vu mehaniku ne razmemo preostaje? Isto tak, zaprti butigu, prute na pleća i na grabu lovit kedere. Za novo se nema, a staro nema gdo popravljati. Nema tu sreće ni perspektive. :(

• Tužno
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,849
Kanta od Jupola je dobra i za čuvati kedere kaj se vlove. Još samo fali piska od konzervi za gliste i črveke i stolček za krave dojiti.

Najnoviji postovi

Na vrh