• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,213
Gospođa,,,po meni je,,,stara baba,,,možda već ima i praunučiće u Londonu,,od sina,,,broj nisam nikad ni imao,,,al ona je vjerovatno,,po svim merdijanima,,u letu,, čovječe valja tu hrpu novaca koji su stekli svojim radom i prodajom nekretnina i pokretne imovine,,,a to je suma od koje boli glava,,,,eee to valja spiskati,,,:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,161
Pa kaj se nitko ne usudi, od onih kaj imaju broj i jeli su gljive, okrenuti broj i pitati gospođu kak je i da li bi se htjela vrnuti na forum jer mnogima nedostaje? :unsure:
Nije baka veslo sisala, pametna je to žena. Otišla je ko Janica, kad je bila na vrhuncu i ostala večini forumaša u lijepom sječanju na najbolje dane foruma.
A ne ko ja :rolleyes:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,213
Nije baka veslo sisala, pametna je to žena. Otišla je ko Janica, kad je bila na vrhuncu i ostala večini forumaša u lijepom sječanju na najbolje dane foruma.
A ne ko ja :rolleyes:
Sad bi ti ona isto odgovorila,,,,,
Konjino matora,,,, moderatorska,,, :ppozdrav:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,549
Gospon i gospođa su u zasluženoj mirovini i dosta putuju. Zajedno sa mojim tastom su prodavali na placu.Od tuda se i povremeno vidimo. Tast se druži sa gosponom svaku nedelju na kavi.
Knjigu nažalost nemam, al budem dao sve od sebe da nabavim. Tko zna, možda i potaknem ponovni kontakt.
Nepalac je dobro, vidim ga svaki dan nasmijanog tak da prepostavljam da je zadovoljan. Nije mi samo jasno odakle svi znate za njega...🙃
@nimrennermin...na jednom takvom ručku je bila prisutna i moja malenkost😇
E moj @hodor, da, da, vrlo se živo sjećam toga ručka, ali onda si bio još mlad.....;)
Nećeš vjerovati, sjećam se da si sjedio na čelu stola na suprotnoj strani od mene. Vidiš, ne zovu mene ovdje bez veze stara baba, stare baba sve pamte, ko enciklopedija. :):):):):)

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,213
Ma sve je već isplanirano u minute - uglavnom, popodne Špancirfest u Varažinu, a na večer bude koncert Dubioza kolektiva.
Ne kuham ništa ako pitaš za goste, za moj rođenden me mogu samo posluživati. ;)
Prošle su me lude godine dok ja kuham a svi ostali jedu.:hahah:
Bravo,,Dubioza je dobar kolektiv,,,samo pazi,,na njihovim koncertima svi skaču,,joj ako i ti budeš to radila,,,ovi u seizmološkom zavodu će da imaju registrovan zemljotres u Hrvatskoj sa epicentrom u Varaždinu ,,:hahah::ppozdrav:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,549
Bravo,,Dubioza je dobar kolektiv,,,samo pazi,,na njihovim koncertima svi skaču,,joj ako i ti budeš to radila,,,ovi u seizmološkom zavodu će da imaju registrovan zemljotres u Hrvatskoj sa epicentrom u Varaždinu ,,:hahah::ppozdrav:
Skačem ja, skačem, ako imaš tik tok, tamo na mome profilu možeš vidjeti koliko skačem, evo, pod mojim je imenom, Sonja Habjan, nije neki tajni šifrirani nik, znaš mene, iza svake svoje riječi ja stojim pa se ne bojim hoće li me se prepoznati ili neće. :)
Tako da će zemlj:hahah:otresa sto posto biti.;)

Najnoviji postovi

Na vrh