• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,790
Skačem ja, skačem, ako imaš tik tok, tamo na mome profilu možeš vidjeti koliko skačem, evo, pod mojim je imenom, Sonja Habjan, nije neki tajni šifrirani nik, znaš mene, iza svake svoje riječi ja stojim pa se ne bojim hoće li me se prepoznati ili neće. :)
Tako da će zemlj:hahah:otresa sto posto biti.;)
Bome si veseljak....
Ne poznam te osobno, ali sad bi ovim bedakima podijelil šamarčine kaj ti govore da si stara debela babetina...
Ti si komad, rajši bi s tobom bil nek s bilo kojom ovom kaj ih promoviraju sa interneta.

Ne baba, nego žena i pol (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,185
Ti si komad, rajši bi s tobom bil nek s bilo kojom ovom kaj ih promoviraju sa interneta.
Da, da, da. sad se turaš u prve redove kad vidiš kak uživa u plodovima svoga rada...
Kad je plastenike trebalo delati niko ju nije htel, naravno, osim Johabija ;)

Kaj je da ja ali ostala je ista stara baba (y)(y)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,553
I ja sam malo više blentava osoba,,,vjerovali ili ne,,samo sam registriran na ovom forumu,,,i bio je još jedan,,,od puknutog,,,ama više me nigdje nema,,,ni tik tokovi ni fejzbuci ni instagrami,,,ni bilo koji internetska sranja,,,meni to netreba,,,jednostavno samo pogledam ovo malo ovdje jada i vremensku prognozu,,,,ma šta ću,,,ono kad sam onaj,,,g... Bosanac,,:ppozdrav:
Hajde rekni svoje ime, hajde;););););), daj da se opet od srca nasmijem.:) Dobro, neću ja tebi priznati da sam se smijala, ali ti znaš.......;)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,553
Bome si veseljak....
Ne poznam te osobno, ali sad bi ovim bedakima podijelil šamarčine kaj ti govore da si stara debela babetina...

Ne baba, nego žena i pol (y)
Ih, život ima svoj tijek i sve u životu ima svoje vrijeme. Vrijeme za rad moga muža i moje je prošlo, sada je vrijeme za život bez stresa dok zdravlje i godine budu dopuštale. Dokle će tako biti, tko zna, sada se živi iz dana u dan, dan po dan, pa dokle stignemo.
A to "babetina", to ti oni meni od mila, osim dok sam ih ponekada verbalno premlatila, onda su valjda mislili ozbiljno.:hahah::hahah::hahah::hahah::hahah:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,553
Da, da, da. sad se turaš u prve redove kad vidiš kak uživa u plodovima svoga rada...
Kad je plastenike trebalo delati niko ju nije htel, naravno, osim Johabija ;)

Kaj je da ja ali ostala je ista stara baba (y)(y)
Bez dlake na jeziku. Ista.
A ti si i dalje jedan od mojih najdražih prijatelja uz ovdje prisutne bosance i još neke - moram naglasiti da se ne umisliš i ne uobraziš i misliš da si jedini.;):):hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,185
Bez dlake na jeziku. Ista.
Slična meni, zato smo si i dobri (y)

A ti si i dalje jedan od mojih najdražih prijatelja
Ako je Nina (znam da boli, ali ta uspomena nas vrača u neke sretne dane) dobila od mene rijedak poklon onda za te riječi evo i tebi jedan kojeg se rijetko sjetim pokloniti.
Ali me nemoj tužiti onoj mojoj kavopiji da me ne utamani BATA cipelicama ;)

Najnoviji postovi

Na vrh