Samo da ti i ja kažem jednu, kreni od onoga što će te koštati jeftinije, npr to ulje i filter, ja sam naivno odmah krenuo ka motoru i ležajima al džaba sve jer je sve bilo uredu sve novo, kao što bi se reklo iz fabrike, al sam promjenio uljnu pumpu, za svaki slučaj, probaj i ampulu zamjeniti i ona je oko 13 eura bar kod nas ja je kupio, i ako sa ovim ne postigneš željeno, i ako budeš slučajno da otvaraš nešto na motoru, nemoj džaba dole ići prema radilici, ako ti neznaš nek ti neki majstor otvori deklo, nije komplikovano i ja sam sam otvarao i sklapao, to je deklo od hladnjaka, imaš dosta da skidaš i kad sve poskidaš remen, pumpu itd., kad dođeš do zubčanika, pogledaćeš onaj srednji zubčanik, desni je (gledano od hladnjaka) od boš pumpe, lijevi je od servo pumpe a donji, najmanji zubčanik je od radilice, eh pogledaš samo na srednjem zubčaniku imali lufta, meni je stručnjak rekao da na njemu zna piksna da se potroši i na njoj gubi pritisak, ako ima lufta skineš taj srednju zubčanik i skineš gdje on stoji, isto nije komplikovano skinuti, pa odneseš do tokara da ti uradi i ujedno će i postaviti piksnu mesinganu, pa ponovo ga postaviš i uzubčiš, ako do toga dođe da to otvaraš da nebih sada pisao roman, n aovaj način ćemo kontaktirati pa ću ti reći kako ćeš dalje uzubčiti :8):