• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Donja vuča

Ponko

Novi član
Tu od
7 Lip 2016
Poruka
3
Pozdrav,

trebao bih kupiti donju vuču (poteznicu) za IMT 540, potrebna je za jednoosovinsku prikolicu, po mogućnosti automatsku. Ukoliko zna netko dućane u blizini Zagreba ili okolici da prodaju nove ili prodaje netko od članova foruma, slobodno mi pošaljite privatnu poruku ili komentirajte ovdje. Također upit za iskusnije, paše li donja vuča od 539 na 540? Vidio sam u jednoj od prethodnih rasprava da nisu iste, dok neki tvrde da pašu jedna na drugu pa molim savjet oko kupnje.

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Auto poljostroj 012395583
Sekra 012047888
Ne paše od 539 samo540,542,549,560 .Probaj na njuškalu.

Posljednje uređivanje:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ponko, Sekra ti je na izlazu iz Sesvetskog kraljevca, odmah iza restorana "Kraljevac". Imaš tablu kod skretanja. Probaj pitati na Sveticama Autopoljostroj. Al ne znam koliko ti se isplati novo kupovati !? Jeftine sigurno nisu, a kak veli bmjoja, probaj na oglasima.

Na vrh