• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Drobilica granja

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,292
@slama Kako izgledaju noževi?
Imam ovakvu, dijelovi iz dućana!
DSC_0209.JPG
DSC_1281.JPG
Ova je malo preuređena. Potinger AP2000

Posljednje uređivanje:

slama

Novi član
Tu od
5 Tra 2022
Poruka
18
Ovako

Prilozi

• Drobilica-motorna1.jpg
    Drobilica-motorna1.jpg
    25.1 KB · Pregleda: 24
Posljednje uređivanje od moderatora:

benjamin3

Član
Tu od
29 Lip 2020
Poruka
77
Ima takvu kardansku @benjamin3
Moja je ovakva: Drobilica granja kardan, 13 cm • PanexAGM.com

Sitnije granje mora biti suho, probao sam i odmah nakon rezidbe, ali se zna zaštopati. Ostavio sam cca 3 mjeseca na hrpi i onda bez problema ide sve. Deblje ide bez problema i zelenije, samo je sa sitnim problem.

Što se promjera tiče, ja sam do 10cm probao i to ide bez problema, deblje od toga režem za grijanje pa onda ni nemam potrebe sjeckati

slama

Novi član
Tu od
5 Tra 2022
Poruka
18
To je za sitnije granje, jel piše negdje na pločici neka debljina granja do koje drobi...
Do 7.5 cm

Moja je ovakva: Drobilica granja kardan, 13 cm • PanexAGM.com

Sitnije granje mora biti suho, probao sam i odmah nakon rezidbe, ali se zna zaštopati. Ostavio sam cca 3 mjeseca na hrpi i onda bez problema ide sve. Deblje ide bez problema i zelenije, samo je sa sitnim problem.

Što se promjera tiče, ja sam do 10cm probao i to ide bez problema, deblje od toga režem za grijanje pa onda ni nemam potrebe sjeckati
Meni bi baš trebala za zeleno granje, lijeska se dugo suši. Imate li prijedlog kakvu uzeti?

• Like
Reactions: H&S

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
517
Pozdrav, ima li netko iskustva sa drobilicama granja? Zapela mi je za oko ova
View attachment 79024
Drobilica granja motorna 7,6cm/6,5ks • Panex AGM

Imam dosta granja od lijeske, a koristio bih drobljenje grane za razno razni malč.
Kod ovih je posebno problem što izbacuje sjecku na pod pa se mora stalno čistiti ili premještati stroj. Bolja je opcija kad izbacuje prema gore
Meni je ova zapela za oko. Reže na komade od 15-25 cm

Prilozi

• IMG_4787.jpeg
    IMG_4787.jpeg
    37.1 KB · Pregleda: 15
Posljednje uređivanje:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,292
A imam i ovakvu. Upotrebljavala se za stabljike kukuruza.
IMG_20250129_084921.jpg
Češka, Ježek Božansko!

Na vrh