Kupujem pilu, kak i vidite :icon_e_wink: i od svog traženja, došao do podatka da električne pile na papiru imaju bome popriličnu snagu i brzinu!
E sad, mene zanima, jel forumaš, koji je složio ovo postolje ima još u pogonu tu električnu pilu, i kak se ona tokom godina ponaša? Gubi li snagu, jel se zaštopa sva nakon više od 10 minuta rada, jel mazanje lanca još uvijek radi? Ukratko sve.
Naravno i sve druge forumaše, pogotovo električne struke i vi koji imate električnu pilu, molim za savjet, jel bi ova električna pila zbilja mogla biti tak dobra u praksi ko na papiru ili je to zbilja za niš drugo nego za odrezati 2-3 grane na voćki doma?
Konkretno 'gledam' ovu električnu pilu, imao sam je u rukama i mogu reći da mi je ostavila bolji dojam (završna obrada, kvaliteta plastike) nego Makita!
Upaliti ju nisam mogao jer su ovi u Pevec-u, ah što reći, neda im se zahebavati s time da bi kupac probao kak to 'čudo' radi.
Ovaj link sam stavio zato jer ima najviše slika, inače cijena je kod nas 1045kn
http://allegro.pl/pilarka-pila-elektryczna-ryobi-rcs2340-2300w-40cm-i6072765215.html
Znam da vas ima puno kaj bute sad rekli, a kaj ta elektrika, ali svijet se mijenja, auti su na elektriku navodno dobri, pa zakaj ne bi bile i pile.?