• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fahr MDL1

Kanve

Novi član
Tu od
29 Stu 2014
Poruka
4
Zdravo svima, imam jedan problem. Posedujem mali brdski kombajn FAHR MDL1 iz 1963 godine sa motorom OM 636, i muci me dimenzija varijatorskog kaisa, prema nekim mojim merenjima je 50x20x?, ne znam duzinu kaisa, zamolio bih nekoga ko zna koje dimenzije varijatorskog kaisa koji ide na ovaj kombajn da mi kaze, bio bih zahvalan.
 

SavoI94

Član
Tu od
27 Tra 2013
Poruka
284
Jesil radio s tim kombajnom i jeli ti izbacivao slamu i mozeli koja slika ?
A za remen cu ti proveriti jer sam ga ja mjenjao jednom.
 
Posljednje uređivanje:

Kanve

Novi član
Tu od
29 Stu 2014
Poruka
4
Pa, planiram da radim cim nabavim varijatorski remen, ja sam ga kupio u neispravnom stanju i sredjivao sam ga, u voznom stanju je. Slike mogu da izbacim sutra posto je sad mrak pa ne mogu da slikam, ali sutra ujutru cu ubaciti. Hvala ti puno, proveri ako mozes veoma mi je bitno. :)
 

SavoI94

Član
Tu od
27 Tra 2013
Poruka
284
Imam vec 15god.
Samo je kod nas motor Torpedov 45ks jer orginalni je stradao kod prslog vlasnika.
Mi smo remen mijenjali prije par godina i tada je otac skinuo orginalni i po njemu trazio drugi. Trgovac u jednoj trgovinu djelova za poljopriverdne masine dao mu je remen od nekog Zmaja 45x20x1715 La to je bio remen iste duzine al malo uzi.
Koje su gume kod tebe pogonske?
 
Na vrh