• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
priprema za branje ječma
lsscreen20110802190257.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
fric daj dojdi na msn ili skype trebam te u vezi plave ajkule da ju malo pošerafiš jel meni nece :madmana::madmana:
ili NH menjam za FENDT-a (sve NH za malo više Fendt-a ) :weedman:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Šta se radi raja ? :D

Ja sam posijao onu najveću njivu na original mapi, i počeo vršiti, al kako je nagnojito, urodilo ko ludo, pa 3 traktora ne stignu kako treba odvest pšenicu u silos i doć nazad... :D

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
:finga:kak izgleda Frgusonova(MF) balirka poslje požara
editor2011080422022941.jpg
[/URL][/IMG]
:rolfer::rolfer::rolfer:
imako dobrovoljaca da se javi da ju ofarba :rolfer:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Šta se radi raja ? :D

Ja sam posijao onu najveću njivu na original mapi, i počeo vršiti, al kako je nagnojito, urodilo ko ludo, pa 3 traktora ne stignu kako treba odvest pšenicu u silos i doć nazad... :D

daj stavi slike...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
fric imam jedno pitanje za tebe
jel znaš možda zkj mi se resetriraju Radni Sati na NH T7070 BP
a na Fendt-u i NH kobajnu ne
spremim igru i kad ponovno uđem ona na NH nema sate a na Fendtu i NH kobajnu imam :confused:

V

vedo

Guest
:finga:kak izgleda Frgusonova(MF) balirka poslje požara

:rolfer::rolfer::rolfer:
imako dobrovoljaca da se javi da ju ofarba :rolfer:

Ako je već stavljena tekstura požara,zašto je onda kardan čitav??Ovo može biti samo tekstura hrđe,a ne požara :roll:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
matija puno me sad pitaš...nemam pojm azakaj ti ne ostaju rs...
...evo neka silage UK map....

V

vedo

Guest
Fric,jel može vidjeti koliko megabajti zauzima i3d. file za ovu silage UK mapu???

Najnoviji postovi

Na vrh