• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
PioneerLS mapa + John Deere 8400 = :supz::supz::supz::supz::supz::supz::supz:

Ako dosad niste, predlazem vam da skinete John Deere 8400 ( Mod Contest )

On ima podesiv mjenjac, stisnete "y" i sa misom prebacujete brzine... Kada kliknete na ovu kuglicu na misu, on izbaci iz brzine, kada kliknete ljevi klik misa on prebaci u 1. brzinu, i svakim klikom na ljevu tipku misa povecavate brzinu, dok desnim klikom smanjujete brzine, ako ocete u rikverc samo stisnete desni klik i onda sa desnim klikom povecajete brzine u rikverc a sa ljevim smanjujete.. malo je komplikovano ali mod je EXTRA... P.S. Palite ga : Drzite "S" i stisnete "X" a ako ga ocete ugasit samo stisnete " X ".... Evo slika rada :D

ls2011.png

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0

On ima podesiv mjenjac, stisnete "y" i sa misom prebacujete brzine... Kada kliknete na ovu kuglicu na misu, on izbaci iz brzine, kada kliknete ljevi klik misa on prebaci u 1. brzinu, i svakim klikom na ljevu tipku misa povecavate brzinu, dok desnim klikom smanjujete brzine, ako ocete u rikverc samo stisnete desni klik i onda sa desnim klikom povecajete brzine u rikverc a sa ljevim smanjujete.. malo je komplikovano ali mod je EXTRA... P.S. Palite ga : Drzite "S" i stisnete "X" a ako ga ocete ugasit samo stisnete " X ".... Evo slika rada :D

ls2011.png
Moze link za prikolicu

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Salyn...
Ja se od tog moda ne odvajam :D Stvarno je legendaran...

Goci, Salyn ti je dao link :)

David Deutz

Novi član
Tu od
21 Svi 2011
Poruka
15

ls2011.png
ee može link za traktor :)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Moras drzat S i tek onda stisnit x.... Mora moc, neznam zasto ne moze, ako ne moze tako probaj sa numpad enter ili tako nesto :S ili cak prvo stisni Y pa probaj upalit

E

ekky97

Guest
Moras drzat S i tek onda stisnit x.... Mora moc, neznam zasto ne moze, ako ne moze tako probaj sa numpad enter ili tako nesto :S ili cak prvo stisni Y pa probaj upalit

evo slike neide i neide ovdje pise da se pali sa (.) + s ali nece niti tako.POMOĆĆ..:madmana::madmana:

beznaslova2542.png

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Tko zna stavi Bale Shredder u mapu? Da mi stavi ili neka mi kaže kako? Hvala!

E

ekky97

Guest
S+del...di su ti brojke..
tak je kod mene

e tako je i kod mene.hvala ti. meni mod bas i nije nesto ali posluzitce za neke stvari.:shock::supz::supz::supz:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
e tako je i kod mene.hvala ti. meni mod bas i nije nesto ali posluzitce za neke stvari.:shock::supz::supz::supz:
np...meni je dobar.....kad s nekim zacvikam negdje...on je najbolji za izvlačenje..... :D

Najnoviji postovi

Na vrh