• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

marijan19

Guest
Poz svima,skinuo sam tip anywhere mod i sad kad je prikolica puna pise mi da stisnem INSERT-to create heap,ja stisnem al nist se ne događa znam da bi onda trebo stisnit space al ne kipa,pa jel netko mozda ima taj mod da mi moze pomoci.Hvala

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
np...meni je dobar.....kad s nekim zacvikam negdje...on je najbolji za izvlačenje..... :D

E tu si u pravu.. Stisneš "9" i nabaci duple točkove, peta brzina pun gas i sve cupa haha... tako sam kombajn par puta cupo :)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
E tu si u pravu.. Stisneš "9" i nabaci duple točkove, peta brzina pun gas i sve cupa haha... tako sam kombajn par puta cupo :)
za mene je tu on najbolji.. a i dosta je tezak... :partyman:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Neće, neću više ni pokušavat.

Giants editor sebi skini pa probaj i.3d file otvorit pa u njega ubacit to... snadji se malo, isto ko ja, nisam imo pojma pa sam cacko cacko i naucio nest...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Pa otvorim.. Cackam vec dva dana jbt.. otvorim ma01.i3d i samo error mi ide dolje.. nece otvorit

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
a nez probaj onda otovorit od nekog traktora i3d.
pa ona budeš videl je ti baca error

E

ekky97

Guest
za mene je tu on najbolji.. a i dosta je tezak... :partyman:

ej a cim vi izvlacite neku masinu??jeli to ima neki mod nekog lanca ili kako??
ako znate neki mod link
:?::?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ne otvara mi od svih.. mislim da je mapa problem to jest taj file al oke.

Tako je i meni problem.. nemoj taj file otvarat iz .rar datoteke.. Nego otvori taj mod ( sa win rarom ili winzipom koji vec imas....) i prebaci sve to iz tog winrara u neku mapu, znaci da je u obicnoj mapi pa onda probaj otvorit...

nadam se da ce valjat :S

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Ništa ne pomaže ...

meni je bio isti problem sa paljenjem,nisam mogao upaliti kako piše sa "del" i sa "S", nego sam morao prvo stisnut "S" pa onda "del",drugačije nije išlo nikako pa ako nisi pobao probaj tak...

Najnoviji postovi

Na vrh