• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

DeutzPower

Guest
ljudi da vas obavjestim tko zna i tko nezna izašla je nova verzija torpeda 9006

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ljudi da vas obavjestim tko zna i tko nezna izašla je nova verzija torpeda 9006
Posto si bio tako dobar i lijepo nas obavijestio o tome, mogao si onda i staviti link gdje si to pronasao.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Posto si bio tako dobar i lijepo nas obavijestio o tome, mogao si onda i staviti link gdje si to pronasao.

da nije možda sa srpskog foruma (i novi 4506 je izašal)
i oni rade SIP berać za kuruzu 2 reda

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Moj pokusaj da napravim tomu pardon moj tomo kojeg sam napravio je nestao zauvijek jer mi je pao sistem na kompu i ovom prilikom jos samo jednom cu pitat posljedna nada moze li neko ko je iskunijii napravit barem Tomu 420 a ja vec imam prikljucke prikolicu:madmana::madmana::evil:

Posljednje uređivanje:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
pa na onom mom linku imaš tri linka za skinut..:!:

nisam vidio,evo sad skidam pa ću vidit kakva je, u svakom slučaju tnx... nadam se i ja da nije zahtijevna jer onu predhodnu nisam mogo igrat koliko mi je trzalo.

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
daaa...ali ne šteka...i puno je bolji...:!::!: :D

to je onda oke ako ne šteka...grafika je lijepa...blato i to...ali vidim po slikama da im teksture trave i ostalih usjeva nisu baš "lijepe"...
EDIT: i dobra stvar je free multiplayer...napravi se soba..stavi password i onda pozoveš frendove i igraš...al neznam kak funkcionira nisam isprobal..

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
fric1993 koji kod ide za agrar?? ja stavio sve trojke i neće da mi prihvati, nezz zašto.
možda greška što sam odmah prihvatio onaj abdate??

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
fric1993 koji kod ide za agrar?? ja stavio sve trojke i neće da mi prihvati, nezz zašto.
možda greška što sam odmah prihvatio onaj abdate??

neam pojma..instaliral sam sve al mi neče..:?

Najnoviji postovi

Na vrh