• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
fric1993 koji kod ide za agrar?? ja stavio sve trojke i neće da mi prihvati, nezz zašto.
možda greška što sam odmah prihvatio onaj abdate??

3333-44444-33333-44444 ili druga mogućnost je da kad instaliraš makneš kvačicu s onog automatic update i onda samo krekaš i neće te pitati za key...kolege slovenci na partisu su tak objasnili..

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
3333-44444-33333-44444 ili druga mogućnost je da kad instaliraš makneš kvačicu s onog automatic update i onda samo krekaš i neće te pitati za key...kolege slovenci na partisu su tak objasnili..

e hvala pajo...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Može mi netko reć zašto u agrar simulatoru nemogu kupovat sve ? Počeo sam igrat mogu kupit plug i onaj podrivač, sijačicu nemogu, ništa više ne mogu a imam para :S

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ekipa jedno brzinsko pitanje jel nemam kad prelistat 500 stranica...

Farmer simulator 2011, bez modova...
tek poćeo igrat, imam dva stara kombajna lizard i nijedan nema berač za kukuruzu.. a nema ni za kupit...

kaj ću moć kuruzu brat tek kad dajca kupim i onaj nastavak za kuruzu?

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
zna ko za kakvu utovrarku koja moze i pobirat slamu a da nije dvoosovinka :scratch

ja sam ima takvu jedno osovinku al se nemrem sjetit koju ak je tražniš :scratch:scratch:scratch:scratch:scratch:scratch:scratch:scratch:scratch

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
ma znam posjetil sam ih pun kufer pa sam več i neke zaboravil a na ovoj koju si stavil sam logiran sam kaj su sliku promjenili pa nisam znal koja je!

evo i novog moda iz moje mašte izašo:!::!::!:još dorade al bit će to to:)

Inače traktor je Zetor 4718:!:

haha zeko je dobar reci mi imaš kakvu malu mapu na kojoj možeš sijat krumpir i repicu pliz :supz:

Najnoviji postovi

Na vrh