• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
to je onaj moj plug pa ko bi reko
a ovu plocicu kaj vidite na zadnjoj sliki to sam ja napravil onda su gospoda iz SRB po meni zasli delat na svoje plugove

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
evo da se bolje vidi
game2011101921565791.png
[/URL][/IMG]

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
hhhh nego kaj Blue POWWWWEEERRRRRR
:rolfer::heart:

ne to je najbolja serija..TM..:!::!:

fric da te pitam nekaj
vidim da si opet aktivan za 11 :rolfer:
rekal si da ti cura ni dala da igraš
pa me sad zanima kaj si promjenil curu ili si i nju nagovoril da igra :finga:

neee..niš ona ni zabranila...:scratch:roll:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel ima netko onoga kombajna classa lexion-a 770 TT što smo ga komentirali kako je dobar,sa kamerama iz kabine?? nadam se da razumijete kojega.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Neznam za taj claas.. govorlo se nešto da će sredinom 10. mj izać al ništa :S....
Može mi netko dat download link nekog super traktora kojem se može uključiti prednja vuča ?

Hvala

@ Mistick
Sa kojim to volanom igraš ?

Ja imam volan GIGAtech, imam i kao "mjenjač" ali kada skrećem ja skrenem do pola sa volanom a on je do kraja skrenio i pomnješai su mi gas i kočnica :S

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ja ti imam fenda 936 Terra Public,al neznam gdije sam ga skinuo da ti dam llink.

ti onda ni neidi na cestu da nebi bilo belaja,još pizdariju neku napravit pa eto ti zla...

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
kak da crekiram igricu ?
sve sam napravio ali kad zelim pokrenut trazi me cd neznam kak da creciram igricu pomagajte!

Posljednje uređivanje:

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Ma neki jeftini nemam pojma. Tolko da je samo da bolje snimim video, a radi solidno.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
kak da crekiram igricu ?
sve sam napravio ali kad zelim pokrenut trazi me cd neznam kak da creciram igricu pomagajte!

Probaj download Deamon tools lite, pa sa njim probaj pokrenit igricu pa bi trebalo radit, kod mene je tako :S

kakve vi prikolice koristite?? :scratch

Dvoosovinke obavezno :p HW, Bergmann Mengle, Fligel...........
Uvjek po 2 zakacim za John Deere 8400 :)

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Zna li neko ima li kakva stranica gdje ljudi prave modove i uzimaju prijedloge drugih znate na sta mislim :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

E

ekky97

Guest
Neznam za taj claas.. govorlo se nešto da će sredinom 10. mj izać al ništa :S....
Može mi netko dat download link nekog super traktora kojem se može uključiti prednja vuča ?

Hvala

@ Mistick
Sa kojim to volanom igraš ?

Ja imam volan GIGAtech, imam i kao "mjenjač" ali kada skrećem ja skrenem do pola sa volanom a on je do kraja skrenio i pomnješai su mi gas i kočnica :S

Kako namjestiš postavke za volan??:scratch:?::?:

Na vrh