• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448

e vedo jel ovo tvoj video http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...sg=AFQjCNFAhFY_1dZg1Ydn5S0khqcPxtb-ow&cad=rja
kak se slika u igri bil bum zahvalan:mrgreen::mrgreen: koji patch imaš ja 2,1 al šteka sa 16 modova a kak tebi ne šteka koji imaš komp ???

Posljednje uređivanje:
V

vedo

Guest
Evo stigla kod mene prinova...BMW M3 ...Pa rekoh da napravim jedan mali photoshooting

8 ventila

Prestizanje...pravi ljepotani

I evo je,jedna umjetnička hehe

V

vedo

Guest
Evo ja našao još starih slika na računaru,pa da postavim dok mi je dobra konekcija
ZTS 16245+Brix Stein Gigant...

Onda su ga smijenili John Deere 3650+neka tanjirača,a pomagao je Fendt 514 C+neka drljača(stvarno neznam imena,skinuo sam ih sa LS-uk)

Nakon što su ovi vrijedni momci završili ovu parcelu,stigao je Zetor 5011+Amazone ZA-OC 9 da prihrani zemljište :)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
to su one tanjurace od ls-modtema
2 tanjurace i 1 brane (dobre stvarcice nema kaj ) :partyman:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
Evo ja našao još starih slika na računaru,pa da postavim dok mi je dobra konekcija
ZTS 16245+Brix Stein Gigant...

Onda su ga smijenili John Deere 3650+neka tanjirača,a pomagao je Fendt 514 C+neka drljača(stvarno neznam imena,skinuo sam ih sa LS-uk)

Nakon što su ovi vrijedni momci završili ovu parcelu,stigao je Zetor 5011+Amazone ZA-OC 9 da prihrani zemljište :)

e kak slikaš u igri i gde su te slike :scratch:scratch:scratch

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
e kak slikaš u igri i gde su te slike :scratch:scratch:scratch

slike slikaš tipkom "Print Sc Sys Rq"
Ona ti se nalazi pored tipke Scroll Lock ( kod mene )

A slike ti se spreme u

My Documents/my games/landwirtschafts simulator 2011/screenschoots

eto nadam se da sam pomogo :)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
slike slikaš tipkom "Print Sc Sys Rq"
Ona ti se nalazi pored tipke Scroll Lock ( kod mene )

A slike ti se spreme u

My Documents/my games/landwirtschafts simulator 2011/screenschoots

eto nadam se da sam pomogo :)

e fala dužan sam ti no kak metnem slike na forum :scratch

Na vrh