• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

E

ekky97

Guest

Nemože niti s tim, ali nekako sam se snašao! :D:D
29ljkau.png

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
kako god trebam znat kako se pali a ja to nerazumim tako ako ko zna neka rece i daj link od mape molio bih te puno hvala

link od mape nemam jel nez vise de sam to skinul
a daj stavi sliku od tog zetora
i trebali bi ti pisat na koju se tipku pali obicno je na 5 (obicni )
ili na enter desni ili na DEL tipku

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
trebam pomoć...skinuo sam McCormick mtx 135 http://www.ls-uk.info/downloads/16/23855 i kad skrenem kotači se nagnu u jednu stran npr. ovako /...ja bi želio da kad skrenem da kotači budu ravni..može li se to kako srediti u GE..:scratch

znam taj mod nisam ga imo ali znam to ti je ko da imas volan otprilike moras gume stavit sam u ravni polozaj :D nadam se da sam pomogo :mrgreen::mrgreen::weedman::weedman:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
ja te ništa nisam shvatio,ako si mislio da stavim gume u GE u ravni položaj onda ništ od toga jer su u ravnom položaju..

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
kad trabunja gluposti :axe::axe:
to je tak nariktano jel je uzeto sa jednog JD koji tak ima nariktano

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Pozdrav. Imam jedan problem i ne znam kako da ga rijesim. Nedavno sam skinuo ovaj URSUS http://www.mediafire.com/?4vyew8ve4w9wma1 i primjetio sam i kada radim nesto po polju i kada ga vozim bez icega da malo kao da koci pa opet normlno nastavi ici dalje. Nekako mi to smeta. Zna li neko u cemu je problem?

Ja sam imao takav problem na URSUSu...
Kako riješiti taj problem ? Jednostavno izbrišeš mod,,, Nije mi se dalo mučit se sa takvim, hvala Bogu, modova imaš koliko ti je volja, lako je zamijenit...

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ja sam imao takav problem na URSUSu...
Kako riješiti taj problem ? Jednostavno izbrišeš mod,,, Nije mi se dalo mučit se sa takvim, hvala Bogu, modova imaš koliko ti je volja, lako je zamijenit...

Hahahahahahahahaha mudro:weedman::weedman: Ovaj je super izgledom 100% realan, probat cu naci slican njemu. VELIKI POZDAR ZA SVE

Posljednje uređivanje:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Probao sam naci drugi ali nijedan mu nije dorastao. Malo sam jos gledao ovog svog i sad tacno znam sta je. Kad ide gume se okrecu pa stanu 2sekunde pa opet idu dalje. Pa zato molim vas moze li neko to sredit?:mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh