• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

E

ekky97

Guest
koja je ovo druga mapa baš je fora

Ev ti dva videa od te mape, ako ti se bas svidi dobijes link! :D
1.
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=QqIfDR19ex4[/YT]
2.
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=3CczzEZnaQ0[/YT]

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
to ti je vjerovatno do nekih modova koji malo stekaju ili im je veliki i3d
e jel ti koji mod jace svjetli od ostalih

Nista, sve je standardno, normalno izglda samo steka kad igram, jednostavno kao da je tesko racunaru..

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Nista, sve je standardno, normalno izglda samo steka kad igram, jednostavno kao da je tesko racunaru..

Može biti da ti je racunar preopterecen... Npr.. Previse programa od jednom da imas upaljeno dok igras, ili da ti je skoro pun hard disk prostor..

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
Decki aj ako mi tko moze nabaviti sto vise slika od Imt 577 DV De Luxe
ovakav model - http://media4.origo.no/-/cache/image/1711871_ha9cf0bd64afdfaa2874f_v1300907009_647x.jpeg
Ali trebaju mi sto bolje slike, sto veca rezolucija.
Najbolje ako netko ima takav model, volio bi da mi uslika i posalje slike.
Mislim da je vrijeme da napravimo jedan. Sto kazete. Javite se.

i od Imt 5500

evo ti slika pa delaj do mile volje hehe
http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-577-dv-deluxe-oglas-4785785 :weedman::toimonster::prayer: odi na vise slika i imas ih tamo u kabini i iz jako dobra rezolucija

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
Može biti da ti je racunar preopterecen... Npr.. Previse programa od jednom da imas upaljeno dok igras, ili da ti je skoro pun hard disk prostor..

Imam jedno 100 GB prostora slobodnog na oba Locala.. trazio sam po ostalim forumima stranim, ima jos pojedinaca sa istim problemom, ali malo rijesenja :S

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Za sve kojima igra steka
Napravite ovo: tamo gdje vam je folder od modova, treba vam biti XML datoteka naziva GAME, otvorite je s notepadom i napravite ovo kao ja. Evo primjer:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<game>
<graphic>
<display>
<width>1024</width>
<height>768</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync>true</vsync>
<filter>
<trilinear>true</trilinear>
<anisotropy>0</anisotropy>
<msaa>0</msaa>
</filter>
</display>
<scalability>
<gpuPerformanceClass>auto</gpuPerformanceClass>
<terrain>
<perPixelLighting>true</perPixelLighting>
</terrain>
</scalability>
</graphic>
<audio enable="true" volume="1" />
<input>
<joystick enable="false" vibration="false" />
<mouse enable="true" />
<keyboard enable="true" />
</input>
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>
<development>
<controls>false</controls>
</development>
</game>

Znaci ovo sto je crveno tu pise TRUE ali vi to morate promijeniti u FALSE kao sto je napisano a ako vam ni to ne pomogne onda idite tamo gdje ste instalirali igru i tamo isto imate takvu datoteku. Isto otvorite sa notepadom i to promijenite. Vidit cete razliku. Igra uopce ne steka i uzitak je za igrati. Barem u mom slucaju. Javite kako je.
BASIC probaj ovo napraviti pa vidi hoce li ti sta pomoci.

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ja sam to napravio i mogu reći da se osjeti promjena,nema više onih laganih trzaja, barem za sada...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
evo 2 moda
INO 400
29pymw0.jpg
[/IMG]
INO 300
2gws1uf.jpg
[/IMG]

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
evo imam problem na mapi alpenland v2 pokosio sam ovu livadu i gde sada da iskipam travu sad cu prevracat travu i to je to :D i zgrabit pomoc trebam brzo

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
evo imam problem na mapi alpenland v2 pokosio sam ovu livadu i gde sada da iskipam travu sad cu prevracat travu i to je to :D i zgrabit pomoc trebam brzo

Imas stalu na ulazu na farmu, prodji malo kroz one zgrade, i tu iskipaj, pred goveda.. Ja sam tu kipao ..:?

@goci1990 Ono fukncionise dosta dobro, malo je grafika na slabijem nivo ali nije strasno..Pokusat cu promjenit rezoluciju, valjda nece pravit probleme ;)) Hvala ti..

Najnoviji postovi

Na vrh