• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
kako da prepravim tm 175 u 155 i kako kada spremim kada metmen na traktor trokut ili rotirku kako da to spremim ???

V

Vele

Guest
Matija !Ova 2 moda ino 300 i 400 ne rade1!Ja raspakujem pack i ubacim posebno i nema mi u igrici u mods-u ?Sto ne radi

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
evo ti dokaza da mi radi
INO 400 i INO 300
game2012051421020686.jpg

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
nisam jer taj fendt uopce nema rotirku i kada ja extract mod da mi u ge da mi je traktor je u boji metnem mu rotirku i sejvam i gdje se to treba spremit ??? (gdje da umetnem to ???) i kako si ti na svoj NH od TM 175 napravil TM 155 ??? sta si posliko haubu ili ... i gdje da pronađem trokut za traktor ???? http://www.njuskalo.hr/image-VL/dijelovi-traktore/traktorski-trokut-slika-2335204.jpg

jebo te njuškalo da te jebo njuškalo za taj taj traktor
trokut imas na ls-uk
a za rotirke ti neznam
a svoj TM ti nedam

M

marijan19

Guest
jebo te njuškalo da te jebo njuškalo za taj taj traktor
trokut imas na ls-uk
a za rotirke ti neznam
a svoj TM ti nedam

:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
tako je imenjače,nedaj mu...
ima brdo drugih modova pa neka vozi sa njima.
on kad zapne za nešto neodustaje

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
Imam jedan problemcic kod nekih mapa, znaci nemogu otvoriti vrata na garazama i na ulazima na farmu ..Da li treba neki mod na ubacim ili neznam ni ja vec sta..??:|

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Imam jedan problemcic kod nekih mapa, znaci nemogu otvoriti vrata na garazama i na ulazima na farmu ..Da li treba neki mod na ubacim ili neznam ni ja vec sta..??:|

inace se dobi mod sa otvaranje vrati sa takivm mapama koje to imaju

Najnoviji postovi

Na vrh