• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=vnB41QV_HiQ&feature=plcp[/YT]

Evo moj prvi video... Nemojte zamjerit !

Ako bi se smjelo znat sa čime ti to snimaš i koja je to mapa.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Pozdrav farmeri,može jedno pitanje ak bi mi ko znal odgovoriti!!
Skinul sam si mapu farmer paradise i kad igram dogodi mi se da u daljini vidim dok se približavam nekom stroju ,kako taj stroj leti po zraku,a i dogodilo mi se par puta da i traktor s kojim se vozim počne okretat i ostane mi samo crna slika!!
dali bi bil problem s mapom ili s modovima!!

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Daj Petretic bez uvrede reči ti meni dal igraš ti tu igricu ili sam zajeb.... po ovom forum.
Ovaj forum pratim svaki dan i slabo sam igral do sad dok nisam kupil bolji komp,ali vidim svaki drugi post je tvoj s nekim dosadnim i po tisučiti put postavljenim pitanjem!!!!!!!

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Daj Petretic bez uvrede reči ti meni dal igraš ti tu igricu ili sam zajeb.... po ovom forum.
Ovaj forum pratim svaki dan i slabo sam igral do sad dok nisam kupil bolji komp,ali vidim svaki drugi post je tvoj s nekim dosadnim i po tisučiti put postavljenim pitanjem!!!!!!!

:partyman::partyman::partyman::drinkers:
toooooo rođeni!!!
sam ti njemu reci mozda sad tebe poslusa

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
bravo brzi,tako treba...
ono ti je greška do mape jer tako je i meni bilo dok sam imao neku mapu,nezz koju...
sad igram silent valley i neodvajam se od nje.

S

sebastijan

Guest
moze pomoc kako u ge-u staviti gume od zetora 7745 na zetora 4511 pomoc molim vas

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Petretić, nemoj samo ti pamotovat i drugima održavati lekciju, jer nemaš pojma o pojmu, i samo tu spamaš!! :finga::finga:

ee to sam mu ja sad tel napisat kad sam videl al vidim da si prije mene napisal
eto i sad se vidi ko cita po forumu a ko ne:twisted::twisted:

E

ekky97

Guest
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=vnB41QV_HiQ&feature=plcp[/YT]

Evo moj prvi video... Nemojte zamjerit !

Kako se zove ova pjesma iz vide-a i koji je ovo format vide-a? :)
Samo jos ako može link od mape?? :D

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,409
lsScreen_2012_06_06_20_36_30Kopiraj.jpg

lsScreen_2012_06_06_20_56_07Kopiraj.jpg

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Kako se zove ova pjesma iz vide-a i koji je ovo format vide-a? :)
Samo jos ako može link od mape?? :D

Green Day- Boulevard of broken dreams, ne znam, ima na prosloj stranici....

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
znam ja koja je to mapa freiburgerland map ili klein niedersehn v4 al više mi sliči na klein niedersehn v4 nezz točno kak se zove i šta ču ga pitat kad več igram silent valey v2 :finga: i ta mi mapa neće radit

Na vrh