• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Dario6

Novi član
Tu od
10 Lip 2012
Poruka
11
Evo počeosam raditi torpedo tx 55 crveni molim komentare.

Capture225.jpg

Capture226.jpg

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
koja sličica malo smo grabili :D i dario ja sam se registriro na tvoj forum
lsscreen20120611125948.th.png
[/URL] [/IMG]

Posljednje uređivanje:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
Nemoj citirat slike to sam i ja radio prije pa su se svi derali na mene i zato me je sad sramota. dario6 traktor je odličan (hauba) al kad ga dovrsis blatobrani itd. kabina oceli se kabini dat otvarat vrata

Posljednje uređivanje:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Nemoj citirat slike to sam i ja radio prije pa su se svi derali na mene i zato me je sad sramota. dario6 traktor je odličan (hauba) al kad ga dovrsis blatobrani itd. kabina oceli se kabini dat otvarat vrata

kako se može derati na tebe preko foruma :confused: :scratch ...
nikako,može se samo uputiti kritika koja tebi xxx puta nije značila ništa,al ajd makar si se u zadnje vrijeme unormalio ;)

Dario6

Novi član
Tu od
10 Lip 2012
Poruka
11

hvala petreticu ali to sve ovicsi o oneome ko ga bude sklapao anli milis da ne jer to je cisto bezveze....

Tu od
31 Kol 2011
Poruka
308
evo ja vec duže vrijeme igram tu igricu, ali nikako da se ukljucim u temu, imam 2011 original...htio sam zamolit dali mi netko može dat link od neke prikolice kiper kaj morem pelati gnoja na njoj, kaj bum na hrpu vozil...jer svaku put kad skinem neku il ne valja il neka glupost nemam sreče sa tim prikolicama...

Dario6

Novi član
Tu od
10 Lip 2012
Poruka
11
Dario koji ti je to torpedo u avataru, jel to taj sto pravis ili neki drugi.

Goci ja imam TD 55 A a ja crtam torpedo tx 55 (euro sa velikom kabinom...ti su crveni a ne zeleni...)

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
probaj otprati rar datoteu s mapom.vjerojatno ti je zapokavano i mapa i modovi koju trebaju za funkcioniranje mape.otvori rar i sve modove
prebaci u rar

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Do sad sam svaku pamu ljepo odmontiro sa tim Winrarom i sve su mi radile a ova opet neče,neznam zašt,dali radi nekome od vas

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
evo...malo me opet uhvatilo igranje...:D
prvo siliranje trave...Zetor 7245+Orkan+HW80

vozio-Zetor 16045+HW80

pa se brala kuruza...NH TX65,Zetor 16045+HW80,Zetor 7245+Warfama 227

ajkule odmaraju...

stigle dvije prinove...

v dreku do kolena...

majne ajkula...

deda ore...

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
Imam i ja taj 7245 pravo dobro uradjen mod, samo da su mu zvuk promjenili, ovaj je postao posve bezveze..:rolleyess:

Dario6

Novi član
Tu od
10 Lip 2012
Poruka
11
Frick daj mi link od mape zetora oba dva osim onoga velikoga daj mi onoga bez prednje i onoga 7745 koji li je vec...

Najnoviji postovi

Na vrh