M
marijan19
Guest
Poz svima, ev skinio sam ovu mapu http://www.modhoster.com/mods/obererlbach--2 i kad sijem sije mi sve osim trave jel neko zna mozda u cem je problem. Hvala.
Poz svima, ev skinio sam ovu mapu http://www.modhoster.com/mods/obererlbach--2 i kad sijem sije mi sve osim trave jel neko zna mozda u cem je problem. Hvala.
veli ovaj di je mod napravio da,citiram: Die mom. Fails werden in einer V2 verbessert also keine Panik
u prijevodu,u V2 mapi ce sve trenutne greske bit popravljene,bez panike
jel znaš čitat njemački?ima tko mod za sakupljanje malih bala????
Imam pitanje za ovaj mod iz oranja, vidim na slikama od moda, da nekoliko traktora koriste, a kad skinem mod imaju samo Deutz i Ursuz, ima li netko ideju kako da i ja to izvedem..
ak si sikul taj mod
unutra dobis dot dajca i ursusa
i uputstva kak da to stavis na druge traktore
e ja imam jedan problem,kad baliram onda mi nako nekog vremena nece nis reagirati...nece radit screen shotove,ESC nece,P nece...onda moram ctrl+alt+delete i ugasiti.
znate mozda kako da rijesim problem?
balirao sam sa john deereovom starom balirkom-opet,claas variant-opet,new holland-opet,sipma-opet
kakav crni x...ja kipam sa insert a na vec nastalu hrpu sa space
oke,hvala,idem probattak je i meni kad sam baliral
i onda sam izbrisal neki mod i sad mi sve radi (mislim da je bil heybale)
Mislim da sam iskusniji, bar što se tiče ove igre, i siguran sam da se tako kipa, kako sam rekao
e ja imam jedan problem,kad baliram onda mi nako nekog vremena nece nis reagirati...nece radit screen shotove,ESC nece,P nece...onda moram ctrl+alt+delete i ugasiti.
balirao sam sa john deereovom starom balirkom-opet,claas variant-opet,new holland-opet,sipma-opet
Koju mapu koristis...to se meni desvalao na mapi od PRO FARMA...doduse nisam balirao ali mi se to desavalo sta god da radim u igri.e ja imam jedan problem,kad baliram onda mi nako nekog vremena nece nis reagirati...nece radit screen shotove,ESC nece,P nece...onda moram ctrl+alt+delete i ugasiti.
Koju mapu koristis...to se meni desvalao na mapi od PRO FARMA...doduse nisam balirao ali mi se to desavalo sta god da radim u igri.
U pitanju je bila druga mapa koju sam imao ubacenu medu modovima ali nisam igrao sa njom.....vjerojatno je postojala neka veza...izbaci sve mape osim te koju igras pa vidi..ak se opet desava onda je do nekog moda koji imas.
slabo...više engleski.....
ali to je samo za tu prikolicu...bio je mod za sve prikolice...:scratch:scratch