Tomo Vinkovic
Novi član
- Tu od
- 8 Tra 2011
- Poruka
- 5
E ljudi, kak mogu na Fergusonu TE 20 ofarbati haubu i blatobrane u neku boju? Ak nek zna ja ga molim da mi objasni? Lijep pozdrav :mrgreen::mrgreen:
Probaj onda skinuti onaj platinum i upisati taj kod sto imas od original igre. Pa vidi ako mozes. Neznam kako drugacije da vam pomognem.
Ja moram imati instaliran platinum edition da bi mi pro farm radio. Svi koji nemate platinum probajte ga instalirati pa ubacite pro farm na mjesto i vidjet cete da li radi.
Ako tko neznam gdje ubaciti...C:\Users\gogo\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\pdlc2.1
hvala tino radi i platinum i profarm..
nego nakon sat i pol igranja izbaci me van bad allocation a nisam sejvao prije :madmana:
ajmo sad sve ispočetka a taman sam započeo igranje na novoj mapi malo organizirao strojeve i počeo s silažom...
Moze li link od TD 75? :mrgreen::mrgreen:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=TjwnhaApq8A&feature=player_embedded#![/YT]
Jel netko uspio prebacit plough mod na neki drugi traktor osim sto dodju u modu..???
a tino7530 to je slovenska muzika ako nisi znao pre*****a je jel tak :mrgreen::mrgreen:
ja sam prebacio na TM175 igro dva dana i onda nije ga više bilo u igri a metnuo sam u skripts od traktora
a tino7530 to je slovenska muzika ako nisi znao pre*****a je jel tak :mrgreen::mrgreen:
kolko vidim nemas stakla
pa imas ono ploughingspec.lua i to moras ubacit u skripts tako sam ja napravil i radi mi i ja sam ubacio onaj modDesc.xml tamo kad ti se otvori odmah rar od traktora to ja samo tam puknem i radi mi :gitarist: al možda če zajebavat sa traktorom kak je meni na TM175 od jedanput ga više nije bilo u modovima gume su bile al traktora nigde