• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
si skidao ti MapFruitTrigger
MapBGA
MapBGASilo
MapDoorTrigger
FruittypeFix
manure Mod-----ist enthalten
MapWeightstationMod
MapSuperSiloTrigger

???

Nisam nista dodatno skidao..Samo mapa..:blackeye

Ustrvari nesto sam imao vec u modovima..

Posljednje uređivanje:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,305
Kako da tu mapu slozim ???

mozes ti ovak ssamo igrat al ak oces i BGA moras skinut ovo i ubacit u mapu mods :
MapFruitTrigger
MapBGA
MapBGASilo

MapDoorTrigger
FruittypeFix
MapWeightstationMod
MapSuperSiloTrigger

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
mozes ti ovak ssamo igrat al ak oces i BGA moras skinut ovo i ubacit u mapu mods :
MapFruitTrigger
MapBGA
MapBGASilo

MapDoorTrigger
FruittypeFix
MapWeightstationMod
MapSuperSiloTrigger

MapWeightstationMod Nisam mogao naci, ako neko naleti na link neka postavi ovdje..Hvala.. Ovo ostalo imam..:weedman:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,305
MapWeightstationMod Nisam mogao naci, ako neko naleti na link neka postavi ovdje..Hvala.. Ovo ostalo imam..:weedman:

imas skype? posaljem ti ak oces

I

Imt 540-2

Guest
eto gotov 5245 i sip orion 80 sa nastavcima:!::!::!:

Fric dal možeš stavit traktor na neki downloader ili mi ga nekako poslat ?? pplizz......jako mi se sviđa :prayer::eek::mrgreen:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,456
Posljednje uređivanje:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,305
e deca :p
trebo bi neku malu il srednju mapu al ne bas tak malu ko micro map il bockowo...
nema presuper mapa sa puno objekata,malih njiva... i da je lijepa ...mi možete koju preporučit?

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
e deca :p
trebo bi neku malu il srednju mapu al ne bas tak malu ko micro map il bockowo...
nema presuper mapa sa puno objekata,malih njiva... i da je lijepa ...mi možete koju preporučit?

a da si ju sam ona napraviš kakvu ti oces
:lol::rolfer:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Bašiću meni ta tvoja mapa ne dela koji je problem ja ju samo trknem u mods i trebala bi valda delat ??

uff joj kak je dobra a za tu texturu oranja je bitan ovisi kakav imaš plug

i evo ako netko želi si ju skinut skida se preko torrenta http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...7_ZgPwk7hZudD9NDA&sig2=2YeNwDVt6z5Fx86hxNet6Q
Kako mislis ovisi kakav plug imas...nekuzim te...ti sad hoces reci da plug sa jednom brazdom nece ostavljati texturu a plug sa dvije brazde kao u videu hoce...daj molim te...ak su napravili taj terrain plowing onda je to za sve.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,456
Kako mislis ovisi kakav plug imas...nekuzim te...ti sad hoces reci da plug sa jednom brazdom nece ostavljati texturu a plug sa dvije brazde kao u videu hoce...daj molim te...ak su napravili taj terrain plowing onda je to za sve.

a valjda,e kak da inastaliram tu igru extraktirao sam ju i kak dalje ??

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18