• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
cuj kompa,ja kad igram,uvjek napravim prek 10 slika al sam preljen da ih postavim :p:butthead:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
jel traktor dobar neni se ne cini bogzna kakav
bolje ista nego nista:supz:

a cuj,da znam nesto radit u GE ja bi ga odma sredio... :supz:

evo fotka i od mene,malo sam se igro šumarije :mrgreen::mrgreen:

sll4s9.jpg

ev9x6g.jpg

125huo9.jpg

28klikp.png

Kuba

Član
Tu od
8 Velj 2011
Poruka
174
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :( Ja nemrem imat tu igru,a oduvijek mi je bila želja imat ju....
Sad kad vidim kako vi igrate,dođe mi da plačem... :(
Odma idem na youtube gledat...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :( Ja nemrem imat tu igru,a oduvijek mi je bila želja imat ju....
Sad kad vidim kako vi igrate,dođe mi da plačem... :(
Odma idem na youtube gledat...

kompa znam kak ti je...ja sam isto bil ko ti e onda sam kupil laptopa i sad ja špilam al mi več postaje dosadna pa tu i tam igram :p :weedman::weedman:

Kuba

Član
Tu od
8 Velj 2011
Poruka
174
kompa znam kak ti je...ja sam isto bil ko ti e onda sam kupil laptopa i sad ja špilam al mi več postaje dosadna pa tu i tam igram :p :weedman::weedman:

A moram i ja kupit drugi komp,igro sam ja to kod kuma,predobra igrica,preesuper,ja da to imam bi visio za kompom do 3 u noći :D

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
A moram i ja kupit drugi komp,igro sam ja to kod kuma,predobra igrica,preesuper,ja da to imam bi visio za kompom do 3 u noći :D

bi samo nez kolko dugo
igrica kolko je ju igras pa ju tolko i ne igras jedno vrijeme
:weedman:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ovu istu kombinaciju i ja koristim...fendt 828 (najbolji fendt ikad) i pottinger

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Da, izuzevši to što se okrene
na bok kad ideš brzo u zavoj, najbolji je
među većim Fendtovima.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
e dećki imam problema sa prijateljem kako da mu slozim mapu za ls 09 imo je i 2011 al je zablokiralo nešt i od tad ju nemože pokrenut sad ima 2009 sve radi al kako da slozi mapu ??

I antonio kak si ti slozil onu mapu klein niedersachen

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Stavil sam ju u mods folder!
Ne kužim kaj kod tebe ne šljaka.
Probaj skinut sa druge stranice.

R

Rx 170

Guest
Ljudi pomagajte kada uđem u igricu i da idem igrat izbacim nek eror a jaučer nije.Štaje to

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
al antonio ja sam tu mapu skinal prek mod hostera sad ja neznam na kojoj bi još stranici za download moglo bit na gamemodding sam trazio al samo je v2 al sad dalje nemam pojma

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
al antonio ja sam tu mapu skinal prek mod hostera sad ja neznam na kojoj bi još stranici za download moglo bit na gamemodding sam trazio al samo je v2 al sad dalje nemam pojma

Probaj planet ls ili ls-uk.info

Najnoviji postovi

Na vrh