• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
točno ja kad sakupim malo novčiča odma kupujem ls 2013 al bum igraaal i pitanje dal kad se ide igrat MP u ls mora bit CD u kompjuteru il more bez njega ??

R

Rx 170

Guest
točno ja kad sakupim malo novčiča odma kupujem ls 2013 al bum igraaal i pitanje dal kad se ide igrat MP u ls mora bit CD u kompjuteru il more bez njega ??

ti si rekao da češ si kupiti 2011 orginal pa nisi

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
hej decki trazim cijeli dan po internetu link za tz4k14 pack
pa ak mi neko noze dat link za to:supz:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
pofarbamo ga u zeleno zgledal bu ko novi tv

xD

e mi moš nač nekog ko če mi pretvorit onog lamborghinija r4 u same explorer 95 classic?
samo treba ga prefarbat u crveno i ak može i zvuk promjeniti

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
Boju bum promenil a zvukmozda
e da te pitam tino znas ti mozda instalirat plughng mod na traktore ak znas mi mozes tu na forumu objasnit u koracima :supz:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
e da te pitam tino znas ti mozda instalirat plughng mod na traktore ak znas mi mozes tu na forumu objasnit u koracima :supz:

da bar znam...
e idem ja,nije mi trenutno do niceg...ženska me ostavila

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439

Pa ja znaaam al na neke modove neće :supz::supz:

Najnoviji postovi

Na vrh