• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

I

Imt 540-2

Guest
jel bi mogo neko nabavit zvuk od imt 542 treba mi za mod? :weedman: :drinkers: :supz:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
ee imt533 4wd...netreba same explorer,daj samo proaj stavit tablicu KR-533-VK
i daj ak mozes potamni ove otvore za zrak ispred kabine na haubi sastrane

jel bi mogo neko nabavit zvuk od imt 542 treba mi za mod? :weedman: :drinkers: :supz:

pa snimi jbt :p il skini jedan 542 i uzmi ga tamo

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
mi mozes ovdje napisat postupak molim te ;) :)

Prvo skines mod kad ga skines van moras izbacit ploughspec.lua i onda to ubaciš u specializacije traktora, onda kad to ubaciš moras isto izvadit moddesc.xml i to samo ubaciš u traktor kad ti se otvori onaj prozor moda i to je to meni to radi

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
Prvo skines mod kad ga skines van moras izbacit ploughspec.lua i onda to ubaciš u specializacije traktora, onda kad to ubaciš moras isto izvadit moddesc.xml i to samo ubaciš u traktor kad ti se otvori onaj prozor moda i to je to meni to radi
u ge ne trebam nista stavljat

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
Ekipa igra je odlicna imam nekoliko pitanja

DAkle na njemačkom mi je jeziku tako da ništa ne razumin..

-kako staviti okrugle bale u prikolicu za bale nikako mi ne ide
-što moram raditi kada kupim kravu gore na sjeveru
-gdje prodajem kukuruz

S

sebastijan

Guest
Ovako okrugle bale moraš tovarit viličarom i u onu plavu prikolicu .
Kad kupiš krave moraš sijati kukuruz i silirati ga , kositi travu i pokupit je prikolicom i otpeljat do krava .
Kukuruz prodaješ u luci gdje je mlin ali samo produžiš stazom i dođeš do brodova i tamo uz put vidiš gdje se kipa. Mislim da sam pomogao!

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Ekipa igra je odlicna imam nekoliko pitanja

DAkle na njemačkom mi je jeziku tako da ništa ne razumin..

-kako staviti okrugle bale u prikolicu za bale nikako mi ne ide
-što moram raditi kada kupim kravu gore na sjeveru
-gdje prodajem kukuruz

Pa bale stavljaš sa FL :mrgreen: a kad kupiš kravu moraš kosit travu ili silirat pa onda tamo de je krava (stado) imaš gnojčinicu gnoj a krava ti da gnoj i gnojčinicu :supz: a kukuruzu prodaješ tamo kad ideš farme de se stvoriš lijevo tom cestom opet lijevo onda voziš samo ravno i imaš tamo mjesto de su brodovi i tamo prodaješ kukuruz :butthead::axe:

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
Ovako okrugle bale moraš tovarit viličarom i u onu plavu prikolicu .
Kad kupiš krave moraš sijati kukuruz i silirati ga , kositi travu i pokupit je prikolicom i otpeljat do krava .
Kukuruz prodaješ u luci gdje je mlin ali samo produžiš stazom i dođeš do brodova i tamo uz put vidiš gdje se kipa. Mislim da sam pomogao!

Cek cek ... sta znaci silirat ...tj di cu ga silirat...
a kako cu okrugle bale vilicarom ..mislim kada kupim traktor koji podržava vilicar nikako nemogu uhvatit balu jer mi bježi pada itd...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
a kako cu okrugle bale vilicarom ..mislim kada kupim traktor koji podržava vilicar nikako nemogu uhvatit balu jer mi bježi pada itd...

eee moj tomislave tu ti treba puuno prakse imaš jedne vilice za skinut koje zaključaju balu i bala nejde nigde

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290

e moj tomislave...bolje se ti kloni te igre :p
nisi bas stvoren za nju

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
pa covjece,nezna nista o poljoprivredi ...

Sad bi te sa gušton izvriđa ali necu bit nepristojan ..ja nisam slavonac ili zagorac stali si vec nego sam dalmatinac i ne znam vase rijeci ... to je isto kada je tebe pitan o nekoj rijeci iz moga mista ... bolje bi ti bilo da si mi napisao šta to zanci nego to šta jesi ...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Sad bi te sa gušton izvriđa ali necu bit nepristojan ..ja nisam slavonac ili zagorac stali si vec nego sam dalmatinac i ne znam vase rijeci ... to je isto kada je tebe pitan o nekoj rijeci iz moga mista ... bolje bi ti bilo da si mi napisao šta to zanci nego to šta jesi ...

necu nis komentirat...mi smo sve sami saznali o igri i kako se radi i sta se radi...
ja sam o poljoprivredi sve naucio prek youtubea,svaki dan sam nesto novo otkrio

Najnoviji postovi

Na vrh