imt 533 4wd
Novi član
- Tu od
- 30 Lip 2012
- Poruka
- 15
mi mozes ovdje napisat postupak molim te
jel bi mogo neko nabavit zvuk od imt 542 treba mi za mod? :weedman: :drinkers: :supz:
mi mozes ovdje napisat postupak molim te
u ge ne trebam nista stavljatPrvo skines mod kad ga skines van moras izbacit ploughspec.lua i onda to ubaciš u specializacije traktora, onda kad to ubaciš moras isto izvadit moddesc.xml i to samo ubaciš u traktor kad ti se otvori onaj prozor moda i to je to meni to radi
u ge ne trebam nista stavljat
e fala majstore al sam vec probal to da uradim al mi traktor nije htjelo kupit u igrici
Ekipa igra je odlicna imam nekoliko pitanja
DAkle na njemačkom mi je jeziku tako da ništa ne razumin..
-kako staviti okrugle bale u prikolicu za bale nikako mi ne ide
-što moram raditi kada kupim kravu gore na sjeveru
-gdje prodajem kukuruz
Ovako okrugle bale moraš tovarit viličarom i u onu plavu prikolicu .
Kad kupiš krave moraš sijati kukuruz i silirati ga , kositi travu i pokupit je prikolicom i otpeljat do krava .
Kukuruz prodaješ u luci gdje je mlin ali samo produžiš stazom i dođeš do brodova i tamo uz put vidiš gdje se kipa. Mislim da sam pomogao!
Cek cek ... sta znaci silirat ...tj di cu ga silirat...
a kako cu okrugle bale vilicarom ..mislim kada kupim traktor koji podržava vilicar nikako nemogu uhvatit balu jer mi bježi pada itd...
Cek cek ... sta znaci silirat ...tj di cu ga silirat...
a kako cu okrugle bale vilicarom ..mislim kada kupim traktor koji podržava vilicar nikako nemogu uhvatit balu jer mi bježi pada itd...
e moj tomislave...bolje se ti kloni te igre
nisi bas stvoren za nju
Nek si ti rođen za nju... talent....
pa covjece,nezna nista o poljoprivredi ...
Sad bi te sa gušton izvriđa ali necu bit nepristojan ..ja nisam slavonac ili zagorac stali si vec nego sam dalmatinac i ne znam vase rijeci ... to je isto kada je tebe pitan o nekoj rijeci iz moga mista ... bolje bi ti bilo da si mi napisao šta to zanci nego to šta jesi ...