Matija6
Član
- Tu od
- 12 Stu 2010
- Poruka
- 54
Adam pratim vec dulje vrijeme vašu stranicu i modovi su vam super
svaka cast za johnije i imtove
također nema linkova ak si nesto stavim na trakotr tablicu ili nešto drugoNe unisavam ja nista,ja sebi prilagođavam igru,,,sređivam sve za sebe,nisam glup da dajem linkove bez dopustenja :icon_axe:
Za privatne svrhe, zasto ne. Mislim glupo je uopce o tome raspravljati. Upravo zbog ovoga se vi ponasate kao klinci. Zasto sad ja nebi smio npr. promijeniti gume na vasem traktoru.Bez dopuštenja ti nebi smio uopće ništa dirati po modu, ali vi to ipak radite...
Ma jel, da nestavljam slike po fejsu i forumima. Zasto da nestavljam. Zasto nebih ja smio objaviti sliku iz igre sa tvojim traktorom na kojem sam promijenio gume ili dodao nesto. Naravno ako me tko pita odakle mi traktor ili sta vec, normalno da cu navesti ime izvornog autora. Mislim imas stvarno glupo razisljanje. Zapravo tko si ti uopce u 3D svijetu. Pogledaj samo BJR, AGO, BBM, SOTILLO da ne nabrajam dalje. Zar se oni bune sto netko edituje njihov mod u privatne svrhe i objavi tu sliku. Pa ti si naspram njih nitko i nista. Daj molim te. Umislio si se da si neki Bog i da nitko nesmije nista promijeniti na tvom modelu. Odrasti. Imas djetinjasto razmisljanje.Pa dobro možeš ti promijeniti gume, štoviše možeš ti cijeli traktor editovat, ali nemoj onda stavljat slike po fejsu i onda se kurčit (izvinite što psujem) kao privatan traktor
Dođeš iza traktora kojeg očeš da slijedi i stisneš ctrl + f.