Dado121
Aktivni član
- Tu od
- 14 Kol 2010
- Poruka
- 2,118
izvini, šta znači PP....................:scratch
PP su ti privatne poruke
izvini, šta znači PP....................:scratch
PP su ti privatne poruke
Hvala za PP objašnjenje, ali smatram da tu nema nikakvih tajni, evo podataka FARMTRAC 690 DT
88 ks Perkins original UK motor
Carraro menjač 24/24 sinhro
Carraro prednji i zadnji most
Automatik hitch - poteznica
Vazdušni kompresor
Cat II podizni sistem
3 para hidr. priključaka
24 meseca garancija
mislim da su osnovne karakteristike obuhvaćene
Ovakav traktor bi otprilike u RH koštao oko 29.000,- EUR + PDV, što ćemo ako treba proveriti još jednom, pod uslovom da je carina po mom saznanju sa EUR1 0%.
Za detaljnije tehničke karakteristike, molim te se zakači na moj web xXXXXXXXXx gde u aktuelnoj ponudi možeš naći preveden prospekt ili se povezati na web gde ima par sitnica, kao i link ka prizvođaču.
U svakom slučaju stojim na raspolaganju.
Pozdrav i prijatan vikend
hm....
sto mi nudiš za 25.000eur + pdv
po toj cijeni mi se nudi Lanborgini R2 target 70DT
ili NH 80ks 27.000eur + pdv
ili landini tehnofarm sa kabinom i klimom od 90ks dobijem za 27.000eur u italiji
ili armaTrac 854eLuks klima cararo 12-12 mjenjac i prednji most ehr.... 24 000 +pdv
Dobro jutro,
za 25.000,- EUR + pdv mogu da ponudim
FT 675 DT
75 KS Perkins original UK
Carraro menjač 12/12
Carraro prednji i zadnji most
podizni sistem 2400 kg kugle - opcija cat II doplata
Gornju i donju poteznicu
dva para hidr. priključaka
24 meseca garanciju
Isporučeno u RH pod uslovom EUR1 za carinu 0% i nadam se da nemate homologaciju za nove traktore
Za detaljnije teh. podatke, vidi ponovo na onom linku prevedeni prospekt.
Inače kažu da za ovaj traktor nema rezervnih delova, zato što se ne kvari :gitarist:
Za sva dodatna pitanja, znaš već, samo kuckaj
Pozdrav od FARMTRAC
nazalost imamo homologaciju za traktore
Kakvi su to, odnosno čiji su to AVL motori???
Farmtrac 535 nosi oznake motora E3.215F
Farmtrac 555 nosi oznake motora AF3.315B
Farmtrac 670 nosi motor pod oznakom AE4.286C
Ovi veći 675 do 7110 imaju PERKINSA pod oznakom 1104D-44T
nema uvoznika za RH farmtrac traktora
daj neki cjenik mozda kupim u srbiji i uvezem.......
Bio sam u tvornici, na sjeveru Poljske, gradić Mragowo. To je bila tvornica malih URSUSA koju je odkupila Indijska kompanija FARMTRAC i pokrenula liniju traktora za evropsko tržište. Kao što vidiš i sam rade sa poznatim elementima; motori PERKINS, prednji most CARRARO, mjenjači CARRARO i ZF, hidraulika MITA i BOSCH te kabine poljskog proizvođača KOJA.
žao mi je jedino što Indijci kada su kupovali pogon u Europi što nisu kupili naš TORPEDO pa da mi danas imamo takovog proizvođača traktora, uvjeren sam da bi mu tada više ljudi vjerovalo kao stroju nego sada, radio sam na njima i najteže mi je bilo uvjerit ljude u kvalitetu stroja.