• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Foton Lovol traktori

DadoPZ

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
117
Nisam našao ni jednu noviju temu u vezi ovih traktora pa ću otvoriti jednu. Da li ih tko posjeduje ili planira kupiti ? Pomalo pratim na youtube-u i ne čine se tako loši. Dosta se kupuju modeli 504 i 604 u Srbiji, no sve više se pojavljuju i u Hrvatskoj. U Požegi (a vjerojatno i u još nekim gradovima) postoje zastupnici.
Također jednog sam već vidio na cesti.

http://en.lovol.com.cn/

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,530
Meni je malo zapeo za oko foton lovol 504 12/12. Oko 130 tkn novi sa kabinom. Na netu nema nekih loših kritika... Još sam u fazi premišljanja što kupit, takav novi ili neki univerzal polovni. Radim nekih 150 sati godišnje s c335 šume i voćarstva, i s obzirom na povećanje površina pod lijeskom, valjalo bi mi nešto bolje. Dosad sam posadio 1.5 ha, ove godine pripremam još 1 ha. Uff da mi je znati što me čeka u budućnosti pa da znam da li da riskiram i uzmem novi...

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,954
zapinjat će ti kotači i kabina za grmove...treba ti nešto niže...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,530
Najbolje je bez kabine za malčiranja, ali špricanje, sunce, kiša, vjetar su razlozi što mi fali kabina.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,040
Blizu mene jedan konjušar kupil 504-ku za čistiti štale s prednjim utovarivačom. Ima ga već cca godinu dana, ali nisam ga nikad pital kak je zadovoljan. Ak ga ulovim baš bum ga pital

baranjac747

Član
Tu od
20 Lis 2011
Poruka
290
Šta mislite LOVOL 354 sa kabinom za 1,5ha ljeske i 3ha ratarstvo(dok se neodlučim za nešta drugo). Ako netko zna uvoznika za HR

baranjac747

Član
Tu od
20 Lis 2011
Poruka
290
Za njih sam vidio ali neradi im ni stranica a ni email. probat ću ih danas nazavat. Vidim da ih u Srbiji ima dosta nijh što prodaju, a jel se može iz srbije uvest.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,822
Vjerojatno može, ali s carinom i pdv-om. Treba provjeriti kak je sa homologacijom. Možda verzija traktora koja se prodaje u Srbiji ne odgovara EU normama.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,620
Ima tko možda foton M604? Kakva su iskustva sa tim traktorima, u razmišljanju sam kroz neko vrijeme između starih kršina ili ovog novog, da li je to dobra ideja ne znam ali nekako si mislim koliko ja radim da će trajati, jedino me zabrinjava kako do dijelova ako bude trebalo.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,530
Po meni nije tolika razlika u cijeni novim traktorima, radije uzmi broj manji poznati brend ili čekaj neki demo testni model ili akciju pa ubodi. To traži dosta zivkanja po prodajnim centrima, ali dugoročno kinezi nisu financijski dobra investicija jer ne drže cijenu, pored svega ostalog....

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,620
Ne znam ni sam, oduvijek sam bio protiv tih traktora al kad za 8500 plus pdv dobim traktor s kabinom i prednjim utovarivačem, e onda me tjera na razmišljanje. Nisam za ovog 60 ks pital još za cijenu tako da ne znam još kolika je razlika.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,620
40 ks sa utovarivačem sa svim davanjima je 11787 eura , takav mi je pisani odgovor od dobavljača.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,954
1000 sati bi trebao napraviti bez nekih većih intervencija, a nakon toga lamela, kočnice, motor...ako ga za toliko vremena možeš zaraditi sa onime što ćeš njime odrađivati, uzimaj...ako ne, ne...matematika je to.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,620
Za sad ne mislim raditi ni ne stignem uslužno, tako da se otplatiti na taj način sigurno neće. Jednostavno treba mi traktor od barem 60 ks jer mi je malo univerzal slab. A ne znam u kojem smjeru će to sve otići , ovakvog mogu riješiti bez PDV, a starija tehnika mi nekako lakše leži. Trebao sam uzeti U643 ali se kupovina izjalovila i od tad ne znam što bi kupio.

Najnoviji postovi

Na vrh