Zašto prahistrijski meni se čini skroz normalna samo je zaobljena nije ona kockasta,samo mi je čudna njena širina...ili je skupljena jer obično su 3 noža na jednoj strani
stavio sam još slika pogledaj
Ako nije uništena , onda je to dobra stara
-provjeri jel ima ulja u kučištu
- ako nema ja ne bi kupio
-ako ima svejedno provjeri jel se klimaju izlazne flanđe
-ako se klimaju onda je sranje
Vidim da,vjerovatno je jedna od starijih...barem mi se tako čini..a isto tako ono sta ju ostaruje je njen izgled malo je slupana i ruzinava lopatice mi se čine malo izlizane...sta reč freza koja se je isplatilatvoja ili? sta nemas ti onu kockastu?
nemam ja onu kockastu.ona je završila kod tebe na krku.
Imam ja jednu raskopanu doma ..ležajevi i semeringi cca 600 knizgleda mi potrošeno.cijena i nije neka ali neznam dali se isplati popravka,tojest restauracija.neznam ko drži te dijlove u HR.
Imam ja jednu raskopanu doma ..ležajevi i semeringi cca 600 kn
u nju idu 2 ležaja 7208 koji kod nas ima od 51 kunu(čajnis) i 200 kn kvalitetniji
ista situacija je i s semerinzima
noževa ima vjerojatno 15-20 kn komad ( govorim napamet) .
Noževa ima u svim bolje opremeljenim trgovinama .
Bolje bi bilo da sam je prodao u komadu onako izrabanu ..
Flanđe nasjedaju na klinasto vratilo (ripne kao na kardanskoj osovini)sudeći po izgledu,iako ima ulja mislim da su flanševi dobili lokera i da se klimaju.
ti si taj kod kog je bilo zavareno?Treba još uzeti u obzir ako je terana na suho i otišli zupčanici da je manji 250 kn, a onaj veći na kojeg idu flanđe 650 kn :madmana: . 5x više bu me ispal popravak freze od samog motokultivatora :madmana: :axe: :toimonster: