• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Futvač

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
579
Dobro nam došao ;)

Napiši malo što imaš od hardvera i softvera na svom gospodarstvu.
 

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Paa...imam dve štihače, goričku motiku, duhansku motiku, lopatu koju sam maznul susjedu, vile za gnoj, grablje, balticu od 600 i 800 grama, sjekire od 1,2 i 2 kg, kalač mislim 3 kg, svrdlo za rupe improvizirano od sidra za stupove i 1/2" vodovodnih cijevi, motornu pilu Ryobi koju sam zaklal prilikom rušenja starog krovišta, novu Husquarnu 365, MTD trimer onaj koji se kvači na naramenice, samohodnu kosilicu Iskra sa Subaru 190 motorom, Fiat Punto 1,2 8V i auto prikolicu. K tome joši škare za lozu, teleskopske škare za grane, kramp, tačke i špricu od 5 litara.
To bi bil hardver. Od softvera imam samo volju.
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
..@Futvač, veliš, imaš štihače, motiku, grablje, lopatu, sjekire.....znaš kaj, nemoj se slučajno oženiti s mojim mužem.
Svaki put dok slomiš koji štilj, on ti bude umjesto drvenog našvasal petfrtaljku.
Meni su se ruke već nategnule do ispod koljena, svaki put dok mi neki pukne dok radim, on ode do švasaparata i......:)

Dobrodošao!
 

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Blago tvom mužu. Da bar moja gđa kopa, a ja da švasam... Moja nezna niti kak se drži štihača. Barem je tak rekla :unsure:
 
Na vrh