A
Ado
Guest
Gdje se najvise traktor potrosi od kojih prikljucaka npr traktorska freza ili?-Molim navedite vezano za rezervne dijelove ?-Ado_
puknuti kaže:
Najštetnije je to kaj radi prehladan. Motor bi se u nekakvom takvom radu trebal vrtititi bar 1200...1300rpm.StricVujc kaže:puknuti kaže:
Što je kod lera najštetnije :?: Meni ljeti dosta radi na mjestu pod ler gasom ali tjera kardan prskalicu za vinograd... :scratch Da li se to računa kao ler jer je to stvarno nikakvo opterećenje
Motor pri ler-gasu ne generira dovoljno topline za postizanje radne temperature. Nije to temperatura vode, već temperatura u prostoru za izgaranje...M.M. kaže:Jel ne bi ispravan termostat trebao održavati radnu temperaturu motora bez obzira što traktor radi na leru? Vodena pumpa se vrti, istina sporije, ali opet ako je termostat ispravan mislim da ne bi trebalo biti problema :scratch
puknuti kaže:Na leru se grije više nego na povišenm broju okretaja , dokaz tome je kada recimo čekate da na auta upali ventilator ,najprije bude ako radi na leru .
ne! najprije se bude ugrija na max broju okretaja rad u leru!
jer nema nikakvog prisilnog hlađenja hladnjaka
Ima neki amer sa V6 motorom , u programu ima opcija (ako iscuri tekućima hlađenja ili iz tko zna kojeg razloga krene pregrijavanje ) 3 rade -3 se hlade pa se ciklički mjenjeju , brzina je limitirana na 80 nečega ..nadan se milja (iako djeluje malo previše ) tako da se preko onih njihovih cesti od stotine kilometara bez žive duše (osim čegrtuša) nekakko dovučete do civilizacije
neznam za amere
ali to ima BMW V12 6l motori
mogucnost da iskljuci 3 ili 6 cilindri
radi smanjenja potrosnje
jesam jednom , mamicu mumuhanicar kaže:Ali se vrti a ne stoji.
Ak ne veruješ tekni nuter prste :lol: .
Moj frend još tanka za 50 kuna , veli da njega ne jebe kaj gorivo poskupljuje .muhanicar kaže:Ali to kaj sam ja napisal drgljanje na leru. Mislil sam na one koji misle da šparaju naftu tj rade na malom gasu.