• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gdje su nestale ptice

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo da javim,danas bio u sumi i konacno ugledao :) (valjda sjenica)pticicu u okolici Preloga (Medjimurje),nebi je primjetio da nije cvrkutala,sutra na vrt u inspekciju hrane.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,116
Riječni galebovi, i ja se nadam bio na parceli prije tri dana, počinje nicati,a koliko budem vidio

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Da ga jeebes,umene na vrtu tek par zrna suncokreta nesta pozobalo,vidjen jedan vrabac u nedjelju kod kokoski,cudna ova godina neka :unsure: ,mozda ih morona potamanila ,moram pitat onog pingvina vilija serosa.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da ga jeebes,umene na vrtu tek par zrna suncokreta nesta pozobalo,vidjen jedan vrabac u nedjelju kod kokoski,cudna ova godina neka :unsure: ,mozda ih morona potamanila ,moram pitat onog pingvina vilija serosa.
Da si više doma nek si u AT bi ih više i videl, ali možda i manje da češeš hotele 😂😅🤭

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,219
Ja isto, uvijek u kućici imaju zrnja, i bacim malo pod kućicu. +kruh kaj im znam bacati

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,179
Več smo na forumu spomenuli kako hranimo Sjenice, prelijepe su, ukras u prirodi, praznik za oči...
Redovito na dvorištu viđam u skupini, jatu i po 5 - 6 Grlica. Imamo i 3 - 4 več domače Svrake. Na vrhovima susjednih oraha redovito viđamo Vrane. (namjerno ih pišem prvim velikim slovom) Več smo se i ja i supruga par put zapitali, pa kamo su nestali vrapci. Znalo ih je oko naše kuće oblijetati i živkati jato, od možda i dvadesetak ptičica. Naša im je Magnolija bila zaštita od jastreba i onda su sam tak, odjednom - "nestali s radara".
S veseljem sam jučer ugledao 2 vrapca, sletjeli su pokraj vrtne sjenice i nešto kljucali. A jutros dok smo pili kavu, meni praznik za oči, na našu je jabuku doletjelo pa odletjelo malo jato od desetak vrabaca. Jako su me obradovali, jako 👌🙂🥂
Danima več moja supruga na 2 mjesta "hrani" ptičice, budemo nastavili i dalje, ja sam podržavajući član 🙃🤓🥂

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,945
Kod mene se oko kokoši nakupilo toliko jato vrabaca da je to za popi....

A vrana ima toliko da su prije nego smo ušli u eu to rješavali na ne baš zelene načine.

Ako nema šume okolo onda nema ni ptica...

Najnoviji postovi

Na vrh