• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Genetski modificirana soja u hrani za perad

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,076
Ima. Proizvodi je TSH FANON. Nazovi ih pa se detaljno informiraj. Mislim da šalju kurirskim službama.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,744
Ako vjeruješ Jarnjaku. Ja mu ne vjerujem jer mi je uništil firmu u kojoj sam delal. On kaj je maznul u VA-MA Varaždin je uložil u FANON. Pametnom dosta

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
189
Prodaje sojinu sačmu Made in Hungary non GMO, ne vjerujem da bi se s tim zajebaval. Al je duplo skuplja

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,910
I u Austriji imaju samo soju gmo fri ali je dosta skuplja
Gmo kod njih ne možeš kupit

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
61
Ja cu sad bubnuti i nadam se ostati ziv. Soje, pamuka, svi hibridi kuruze mislim da nema a da nije gmo. Uglavnom stocna hrana i industrijsko bilje je sve genetski manipulirano, sad jeli je komad gena od gliste ili biljke tak mi je svejedno. Cim podnosi glifosat papa. Nutra u plodu su nutrijenti i ostaci agrotehnickih mjera od spricanja, svi koji sijemo stocnu hranu ide sve na max da se sacuva usjev i dodje do ekonomske racunice. Bila soja gmo ili ne u monokulturi ide sve po receptu firme koja proizvodi sjeme i sad probaj pogrijesiti.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh