Gledam ovu raspravu.... da li da se uključim ili ne. Jer bude me Bobo srezal ak budem kaj reklamiral,a s druge strane svaku cigo svoga konja hvali
Lista dodatna opreme kod Lindnera je jako mala,jer već u serijskoj dobijete ono što se kod drugih masno doplati. Koga zanimaju detalji nek mi se javi (vidi lijevo... aha,budete skužili
)
NPR: jedan "plavi" traktor (moja bivša tvrtka
) je u startu jeftiniji,no dok mu doplatite sve ono što Lindner već ima u cijeni su gotovo isti.
O kvaliteti izrade ne trebam ništa pisati.
Tko je ikad sjeo u Lindner zna o čemu govorim. Odmah se vidi da je sve masivno napravljeno i da je kvalitetno.
Nisu Austrijanci ili Nijemci blesavi da kupuju Lindner,opekli su se na ostalim markama.
Dok ti platiš 50 000 eur za ( neću napisati marku) traktor pa ti on krepa usred sezone i stoji 3 mjeseca samo zbog toga jer je neki talijanski inženjer umjesto 12 stavio 9 lamela za prednji pogon.... jer su time uštedjeli par eura u proizvodnji, garantni rok izdrži a nakon toga tko j**e kupca - ima servis pa mu se popravak van garancije naplati.
Takvih stvari nema kod Lindnera! Koriste se najbolje komponente na tržištu,koje traju.
Pitate zašto Perkins motor? Zbog potrošnje i trajnosti.... evo link:
http://www.lindner-traktoren.at/de/lindner-community.html
Traktora Lindner ima u Hrvatskoj,manje nego nekih ostalih no to ti je isto kao da kažete da je Golf 4 bolji od Porschea 911 - samo zato kaj je Golfova više na cesti.
Od svih rezervnih dijelova koje nudimo (a tvornica je blizu,sve se može nabaviti u roku od 24 sata) najviše se prodaju filteri,i povremeno neko staklo vratiju ili zadnje... ostalo se NE KVARI.